Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους

Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι αποκάλυψαν ότι η τελευταία συνομιλία τους με τη μητέρα τους ήταν μέσω μιας πολύ σύντομης τηλεφωνικής κλήσης τη μέρα που πέθανε και ο Χάρι λέει ότι θα μετανιώνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Την ίδια ώρα, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Νταϊάνα από το προσωπικό της άλμπουμ οι οποίες την δείχνουν μαζί με τα παιδιά της σε στιγμές από διακοπές τους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα, την αγαπημένη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα αδέλφια μιλούν για τις τύψεις που αισθάνονται οι οποίες προκλήθηκαν από το πόσο σύντομη ήταν η τελευταία συνομιλία με την μητέρα τους.

Στο ντοκιμαντέρ που καταγράφει το προσωπικό ταξίδι της Νταϊάνα, τις εκστρατείες που έκανε για να στηρίζει τους άστεγους, τους οικονομικά αδύναμους και τα θύματα του AIDS ο Χάρι εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει κλάψει μόλις δύο φόρες για τον θάνατο της μητέρας του και λέει πως η μία ήταν στην κηδεία της.

Ο Γουίλιαμ ήταν 15 χρονών και ο Χάρι μόλις 12 όταν η μητέρα τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Την ημέρα που σκοτώθηκε ο Γουίλιαμ περιγράφει πόσο ωραία περνούσαν στο Balmoral, το ιδιωτικό σκωτσέζικο σπίτι της Βασίλισσας, όπου τα αδέλφια έπαιζαν με τα ξαδέλφια τους.

«Ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για να πούμε αντίο και να της πούμε να μας πάρει αργότερα... αν ήξερα προφανώς τι θα συνέβαινε, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο», είπε κι πρόσθεσε πως το τηλεφώνημα αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα. Ερωτηθείς αν θυμάται τι του είπε η μητέρα του απάντησε ναι, αλλά δεν αποκαλύπτει τη συζήτηση.

Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε χρόνια μάχη με την βουλιμία επειδή ο Κάρολος την είχε αποκαλέσει «γεματούλα»

Πολιτισμός / Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε χρόνια μάχη με την βουλιμία επειδή ο Κάρολος την είχε αποκαλέσει «γεματούλα»

Στις κασέτες,που στηρίζεται το βιβλίο του Andrew Morton, παραδέχεται πως υπήρξε βουλιμική λόγω αυτού που της είπε ο Κάρολος και της σχέσης του με την Καμίλα
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM