Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους

Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι αποκάλυψαν ότι η τελευταία συνομιλία τους με τη μητέρα τους ήταν μέσω μιας πολύ σύντομης τηλεφωνικής κλήσης τη μέρα που πέθανε και ο Χάρι λέει ότι θα μετανιώνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Την ίδια ώρα, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Νταϊάνα από το προσωπικό της άλμπουμ οι οποίες την δείχνουν μαζί με τα παιδιά της σε στιγμές από διακοπές τους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα, την αγαπημένη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα αδέλφια μιλούν για τις τύψεις που αισθάνονται οι οποίες προκλήθηκαν από το πόσο σύντομη ήταν η τελευταία συνομιλία με την μητέρα τους.

Στο ντοκιμαντέρ που καταγράφει το προσωπικό ταξίδι της Νταϊάνα, τις εκστρατείες που έκανε για να στηρίζει τους άστεγους, τους οικονομικά αδύναμους και τα θύματα του AIDS ο Χάρι εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει κλάψει μόλις δύο φόρες για τον θάνατο της μητέρας του και λέει πως η μία ήταν στην κηδεία της.

Ο Γουίλιαμ ήταν 15 χρονών και ο Χάρι μόλις 12 όταν η μητέρα τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Την ημέρα που σκοτώθηκε ο Γουίλιαμ περιγράφει πόσο ωραία περνούσαν στο Balmoral, το ιδιωτικό σκωτσέζικο σπίτι της Βασίλισσας, όπου τα αδέλφια έπαιζαν με τα ξαδέλφια τους.

«Ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για να πούμε αντίο και να της πούμε να μας πάρει αργότερα... αν ήξερα προφανώς τι θα συνέβαινε, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο», είπε κι πρόσθεσε πως το τηλεφώνημα αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα. Ερωτηθείς αν θυμάται τι του είπε η μητέρα του απάντησε ναι, αλλά δεν αποκαλύπτει τη συζήτηση.

Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Το Παλάτι δημοσιοποιεί σπάνιες φωτογραφίες της Νταϊάνα ενώ οι Χάρι και Ουίλιαμ αποκαλύπτουν το τελευταίο τηλεφώνημα με την μητέρα τους Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε χρόνια μάχη με την βουλιμία επειδή ο Κάρολος την είχε αποκαλέσει «γεματούλα»

Πολιτισμός / Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε χρόνια μάχη με την βουλιμία επειδή ο Κάρολος την είχε αποκαλέσει «γεματούλα»

Στις κασέτες,που στηρίζεται το βιβλίο του Andrew Morton, παραδέχεται πως υπήρξε βουλιμική λόγω αυτού που της είπε ο Κάρολος και της σχέσης του με την Καμίλα
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ