«Paddington in Peru»: Ολίβια Κόλμαν και Αντόνιο Μπαντέρας στο τρίτο σίκουελ

«Paddington in Peru»: Ολίβια Κόλμαν και Αντόνιο Μπαντέρας στο τρίτο σίκουελ Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Αντόνιο Μπαντέρας βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν στο καστ του Paddington 3.

Σύμφωνα με το Variety, στο τρίτο σίκουελ της ταινίας, με τίτλο «Paddignton in Peru», εκτός από την οσκαρική Ολίβια Κόλμαν και τον Αντόνιο Μπαντέρας, σε συζητήσεις βρίσκονται και οι Ρέιτσελ Ζέλγκερ και Έμιλι Μόρτιμερ.

Την είδηση επιβεβαιώνει με ανάρτησή της η παραγωγή στο Instagram.

Το τρίτο σίκουελ του Paddington ακολουθεί το ταξίδι του αγαπημένου αρκούδου στο Περού, όπου πάει για να επισκεφτεί τη θεία του Λούσι σε έναν οίκο ευγηρίας για συνταξιούχες αρκούδες. Στην επερχόμενη ταινία, ο αρκούδος και η θετή του οικογένεια ξεκινούν ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και τις βουνοκορφές του Περού για λόγους, που σεναριακά προς το παρόν είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ολίβια Κόλμαν, αναμένεται να ενταχθεί στο καστ ως ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητά να αναλάβει τον ρόλο της επικεφαλής του οίκου ευγηρίας. Ο Αντόνιο Μπαντέρας ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν έξυπνο καπετάνιο ποταμόπλοιου, που βοηθά το ταξίδι μέσα στο τροπικό δάσος.

Η Ζέγκλερ θα υποδυθεί την κόρη του καπετάνιου ενώ στην ταινία κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Ντούγκαλ Γουίλσον. Το σενάριο υπογράφουν οι Μαρκ Μπάρτον, Τζον Φόστερ και Τζέιμς Λαμόντ.

H ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις 24 Ιουλίου.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM