«Paddington in Peru»: Ολίβια Κόλμαν και Αντόνιο Μπαντέρας στο τρίτο σίκουελ

«Paddington in Peru»: Ολίβια Κόλμαν και Αντόνιο Μπαντέρας στο τρίτο σίκουελ Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Αντόνιο Μπαντέρας βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν στο καστ του Paddington 3.

Σύμφωνα με το Variety, στο τρίτο σίκουελ της ταινίας, με τίτλο «Paddignton in Peru», εκτός από την οσκαρική Ολίβια Κόλμαν και τον Αντόνιο Μπαντέρας, σε συζητήσεις βρίσκονται και οι Ρέιτσελ Ζέλγκερ και Έμιλι Μόρτιμερ.

Την είδηση επιβεβαιώνει με ανάρτησή της η παραγωγή στο Instagram.

Το τρίτο σίκουελ του Paddington ακολουθεί το ταξίδι του αγαπημένου αρκούδου στο Περού, όπου πάει για να επισκεφτεί τη θεία του Λούσι σε έναν οίκο ευγηρίας για συνταξιούχες αρκούδες. Στην επερχόμενη ταινία, ο αρκούδος και η θετή του οικογένεια ξεκινούν ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και τις βουνοκορφές του Περού για λόγους, που σεναριακά προς το παρόν είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ολίβια Κόλμαν, αναμένεται να ενταχθεί στο καστ ως ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητά να αναλάβει τον ρόλο της επικεφαλής του οίκου ευγηρίας. Ο Αντόνιο Μπαντέρας ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν έξυπνο καπετάνιο ποταμόπλοιου, που βοηθά το ταξίδι μέσα στο τροπικό δάσος.

Η Ζέγκλερ θα υποδυθεί την κόρη του καπετάνιου ενώ στην ταινία κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Ντούγκαλ Γουίλσον. Το σενάριο υπογράφουν οι Μαρκ Μπάρτον, Τζον Φόστερ και Τζέιμς Λαμόντ.

H ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις 24 Ιουλίου.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM