Όταν η Μισέλ εμφανίζεται ξαφνικά για ψώνια και παγωτό σε θέρετρο της Ιταλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Μισέλ εμφανίζεται ξαφνικά για ψώνια και παγωτό σε θέρετρο της Ιταλίας - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Μια ξαφνική επίσκεψη της Μισέλ Ομπάμα για ψώνια και βόλτα σε χωριό της Τοσκάνης «ξεσήκωσε» ντόπιους και τουρίστες που την χειροκρότησαν και την επευφήμησαν, όπως η  Jane Ackerman από το Ντένβερ, που ενθουσιασμένη μαζί με τον σύζυγό της φώναξε «Μισέλ, μας λείπεις!».

Ήταν μια αιφνιδιαστική επίσκεψη για λίγο παγωτό, καθώς η πρώην Πρώτη Κυρία βγήκε από το θέρετρο έξι αστέρων της Τοσκάνης, όπου διαμένει από χθες μαζί με τον σύζυγό της.

Ωστόσο ο Ομπάμα έχει «αφιερωθεί» στο γκολφ με τον φίλο του Richard Parsons.

Το θέρετρο, εννέα χιλιόμετρα από το σημείο που έκανε τη βόλτα της η Μισέλ Ομπάμα ανήκει στον  πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ιταλία John Phillips.

Η εφημερίδα Repubblica περιγράφει στο ρεπορτάζ της τις εντυπώσεις τουριστών και επαγγελματιών από την Μισέλ, όπως του πωλητή του παγωτού που κάνει λόγο για «μια πολύ ευγενική γυναίκα», που στην αρχή δεν είχε αναγνωρίσει και «ευτυχώς γιατί το παγωτό θα κατέληγε στο χώμα».

Βεβαίως, μόλις έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για τη Μισέλ Ομπάμα ένα μικρό πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το κατάστημα με τα παγωτά, μπροστά από τους τρεις σωματοφύλακές της και τους άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το παγωτό η κ. Ομπάμα μετέβη σε ένα μαγαζί με υφάσματα, αφήνοντας άναυδο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος, αφού της πούλησε χειροποίητο σάλι και ένα καπέλο, αναφώνησε: «Τι κομψότητα, τι στιλ!».

Η βόλτα της πρώην «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ διήρκησε 45 λεπτά και είχε και μια στάση για συνομιλία με οικογένεια ντόπιων, πριν επιβιβαστεί στη μαύρη Σεβρολέτ με τα φιμέ τζάμια για να επιστρέψει στο Borgo Finocchieto για δείπνο. «Michelle μας λείπεις», ήταν το τελευταίο που άκουσε και πάλι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM