Ολίβια Νιούτον-Τζον: Η φαρμακευτική κάνναβη με βοηθά να αντιμετωπίσω τον καρκίνο- Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Η φαρμακευτική κάνναβη με βοηθά να αντιμετωπίσω τον καρκίνο- Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της Facebook Twitter
1

H Ολίβια Νιούτον-Τζον αποκάλυψε ότι κάνει χρήση φαρμακευτικής κάνναβης την οποία ο σύζυγός της, ο Τζον Ίστερλιγκ, καλλιεργεί για να απαλύνει τους πόνους και την ναυτία που είναι συνεπακόλουθα του καρκίνου του μαστού, που έχει διαγνωστεί σε αυτήν, και της χημειοθεραπείας.

Σε μαγνητοφωνημένη συνέντευξη που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Today», η 68χρονη τραγουδίστρια τόνισε ότι «έχουμε αυτή την εικόνα από τη δεκαετία του 1960, του κόσμου να κάθεται ένα γύρω και να γίνεται πίτα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται γι' αυτό. Το φυτό είναι ένα θεραπευτικό φυτό. Νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε γι' αυτό, γιατί με βοήθησε πολύ και βοηθά πολύ στον πόνο και τη φλεγμονή».


Η σταρ του «Grease» έχει κατανικήσει τον καρκίνο και στο παρελθόν. Σήμερα, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, υπάρχει κέντρο θεραπείας του καρκίνου, το οποίο φέρει το όνομά της και το οποίο προσφέρει στους καρκινοπαθείς μια ποικιλία ολιστικών θεραπευτικών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα, του μασάζ, της τέχνης, της μουσικοθεραπείας.

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Η φαρμακευτική κάνναβη με βοηθά να αντιμετωπίσω τον καρκίνο- Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της Facebook Twitter
Η Olivia Newton-John με τον σύζυγό της, John Easterling.


Η Ολίβια Νιούτον-Τζον έχει διαλέξει να έχει θετική στάση καθώς αντιμετωπίζει τον καρκίνο, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό. Δεν διαβάζει προγνώσεις ή στατιστικές «γιατί νομίζω πως μπορεί να είναι πραγματικά καταθλιπτικές». 

«Πιθανότατα θα το διαχειριστώ στη ζωή μου σαν κάτι το οποίο θα συνεχίζει να υπάρχει. Νομίζω ότι, αν φροντίζεις το εαυτό σου, μπορεί να ζήσεις με τον καρκίνο, με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να ζήσεις και με άλλα πράγματα» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το φυτο ειναι θεραπευτικο(ανακουφιστικο περισσοτερο ) αλλα κ μια χαρα εθιστικο .Συχνη χρηση του μπορει να προκαλεσει νοητικες δυσλειτουργιες κ ψυχωση.Οπως μπορει να χρησιμοποιηθει αποτελεσματικα και ανακουφιστικα ως αναλγητικο και οχι μονο.Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ