Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 29/07

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 29/07 Facebook Twitter
0

To πολυαναμενόμενο Old του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν έρχεται για να διχάσει αυτή την Πέμπτη στις αίθουσες. Για μας τα τελευταία λεπτά της ταινίας είναι καταστροφικά, για κάποιους το twist φτιάχνει την ταινία.

Η Έμιλι Μπλαντ και ο Ντουέιν Τζόνσον ζουν μια Περιπέτεια στη Ζούγκλα στον έτερο στουντιακό τίτλο της εβδομάδας, μια υπερπαραγωγή της Ντίσνεϊ που κινείται στα χνάρια του Ιντιάνα Τζόουνς και των Πειρατών της Καραϊβικής, αλλά περισσότερο θυμίζει τις περιπέτειες του Άλαν Κουότερμαν με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν. 

Όσο για τις γαλλικές κομεντί που καθυστέρησαν λίγο αυτό το καλοκαίρι, από σήμερα ξεκινούν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος. Η εκκίνηση γίνεται με τον Κριστιάν Κλαβιέ –ποιόν άλλο;– που υποδύεται έναν γκαφατζή επιθεωρητή αλά Κλουζό στο Κάτι Τρέχει στο Σεν Τροπέ και με την Ιζαμπέλ Ιπέρ, η οποία γίνεται βαποράκι στη Νονά της Νύχτας. 

Στις υπόλοιπες νέες κυκλοφορίες, το Μη Φεύγεις, Βάντα επιχειρεί να παντρέψει σάτιρα και μελόδραμα, η Μαύρη Κηλίδα από την Ισπανία φέρνει τρεις κόρες αντιμέτωπες με τον γείτονα, τον ιερά, αλλά και τον αδερφό τους, ενώ το Λάσι, Γύρνα Σπίτι θα κρατήσει παρέα στους μικρότερους σινεφίλ.

Από τις επανεκδόσεις ξεχωρίζει το Κεντρί των επτά Όσκαρ, του αχτύπητου διδύμου Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ, της φινέτσας και της γοητείας. Διαχρονικά μέσα στις καλύτερες προτάσεις του ψυχαγωγικού σινεμά, αν δεν το έχετε δει ποτέ, σπεύσατε.

Το μίνι αφιέρωμα στον ποιητή των κινούμενων εικόνων Κριστόφ Κισλόφσκι ξεκινά με τη Διπλή Ζωή της Βερόνικα, ενώ αυτή την εβδομάδα μας επισκέπτεται ξανά και η πολανσκική Νύχτα των Βρικολάκων που παρωδεί το σινεμά της Hammer και ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στους μεγαλύτερους.   

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ