Οι Muse θα είναι headliners στο Ejekt Festival 2022

Οι Muse θα είναι headliners στο Ejekt Festival 2022 Facebook Twitter
Associated Press
0

Οι Muse θα είναι οι μεγάλοι headliners του φετινού Ejekt Festival, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Το ροκ γκρουπ από τη Βρετανία πρόκειται να εμφανιστει στην Αθήνα στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. στις 29 Ιουνίου του 2022 και είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται για ένα από τα πιο μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της πόλης. Τελευταία φορά που διεξήχθη ήταν πριν από δυο χρόνια.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί.



Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στις 10.30π.μ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ZONE B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
ZONE A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EJEKT 2020 και 2021
Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα EJEKT 2020 και 2021, προκειμενου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο για το EJEKT 2022 στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα  https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/ejektfestival2022/  και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM