Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του Star Wars στο θάνατο της Carrie Fisher

Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του Star Wars στο θάνατο της Carrie Fisher Facebook Twitter
0

H Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ που έγινε διάσημη κυρίως για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars, πέθανε σήμερα στα 60 της χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους θαυμαστές της, αλλά και τους συμπρωταγωνιστές της στις επικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας που αγαπήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Mark Hamill, ή αν προτιμάτε ο Luke Skywalker, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία του με την Κάρι Φίσερ από την εποχή των πρώτων ταινιών του George Lucas, και τη φράση «δεν έχω λόγια.Είμαι συντετριμμένος».

Ο Billy Dee Williams που υποδύθηκε τον Lando Calrissian στις ταινίες Episode V & VI, έγραψε: «Είμαι βαθύτατα λυπημένος από την είδηση του θανάτου της Carrie. Ήταν πολύ αγαπημένη μου φίλη, την οποία σεβόμουν απεριόριστα και θαύμαζα. Η δύναμη είναι σκοτεινή σήμερα».

Ο Peter Mayhew, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον θρυλικό Γούκι πολεμιστή (και σύντροφο του Χαν Σόλο) Chewbacca, ανέβασε φωτογραφίες με τον ίδιο και την Carrie, γράφοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια γι΄αυτή την απώλεια. Η Carrie ήταν το πιο λαμπρό φως σε κάθε δωμάτιο που έμπαινε. Θα μου λείψει πολύ».

O Anthony Daniels, ή C-3PO, είχε ζητήσει ως χριστουγεννιάτικο δώρο τη γρήγορη ανάρρωση της Φίσερ, αλλά προς απογοήτευσή του αυτό δεν συνέβη: «Νόμιζα πως πήρα το δώρο που ήθελα κάτω από το δέντρο. Δεν το πήρα. Παρά τις σκέψεις και τις προσευχές από τόσους πολλούς. Είμαι πολύ, πολύ στεναχωρημένος.»

O David Prowse, ο ηθοποιός που φόρεσε τη στολή του Darth Vader (σ.σ. η φωνή ανήκει στον θρυλικό James Earl Jones) δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει την πριγκίπισσα Λέια. «Στεναχωρήθηκα πολύ για το χαμό της Carrie. Ήταν υπέροχη συνάδελφος. Συλλυπητήρια στους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο».

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο Χάρισον Φόρντ ή Χαν Σόλο για να παραμείνουμε στο κλίμα του κείμενου, δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το θάνατο της Κάρι Φίσερ.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM