Οι αμοιβές των Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν για τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» είναι αστρονομικές

Οι αμοιβές των Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν για τη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» είναι αστρονομικές Facebook Twitter
0

Το «Big Little Lies», η μίνι σειρά του HBO που αρχικά προορίζονταν να ολοκληρωθεί σε επτά επεισόδια, επιστρέφει επισήμως για δεύτερη σεζόν και οι αλλαγές είναι πολλές.

Ήδη έχει ανακοινωθεί πως την σκηνοθεσία του δεύτερου κύκλου ανέλαβε η Άντρια Άρνολντ, αντικαθιστώντας τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ενώ μετά την τεράστια επιτυχία οι αμοιβές των πρωταγωνιστριών θα αυξηθούν κατά πολύ. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Ρις Γουίδερσπουν και η Νικόλ Κίντμαν θα αμείβονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο του sequel. 

Η αύξηση είναι εντυπωσιακά υψηλή καθώς για τον πρώτο κύκλο της σειράς κέρδιζαν 250.000 έως 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Το ποσό αυτό ήταν η αμοιβή τους για τους ρόλους και δεν περιελάμβανε τις απολαβές που είχαν ως παραγωγοί.

Οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς θα δουν επίσης αυξημένες αμοιβές, με τη Ζόι Κράβιτζ να φέρεται να έχει συμφωνήσει στα 3 εκατ. δολάρια για ολόκληρη τη σεζόν, διασφαλίζοντας αύξηση περίπου 800% συγκριτικά με την περασμένη χρονιά.

Η σειρά «Big Little Lies» γνώρισε τεράστια επιτυχία τόσο από άποψη τηλεθέασης όσο και βραβείων και ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο σίριαλ του HBO με γυναίκες πρωταγωνίστριες, από τότε που ολοκληρώθηκε το «Sex and the City». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ