Ο Τζόνι Ντεπ αποχωρεί από τη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts»- Του το ζήτησε η Warner Bros

Ο Τζόνι Ντεπ αποχωρεί από τη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts»- Του το ζήτησε η Warner Bros Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τζόνι Ντεπ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts», κάτι που του ζήτησε η Warner Bros σύμφωνα με τον ίδιο, λίγες ημέρες έπειτα από την ήττα του στη δικαστική διαμάχη με τη Sun.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφαση με ανάρτηση στο Instagram. «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros. να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Γκρίντελβαλντ στο Fantastic Beasts και σεβάστηκα και συμφώνησα σε αυτό το αίτημα», έγραψε ο Τζόνι Ντεπ.

Η Warner Bros επιβεβαίωσε την αποχώρηση του ηθοποιού από την τρίτη ταινία της σειράς «Fantastic Beasts», ανακοινώνοντας ότι θα γίνει νέο κάστινγκ για τον ρόλο του. «Ευχαριστούμε τον Τζόνι για τη δουλειά του στις ταινίες έως τώρα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on


Αυτή την εβδομάδα, ο Τζόνι Ντεπ έχασε τη δίκη στη μήνυση για δυσφήμιση που είχε κάνει στη Sun. Η εφημερίδα των είχε χαρακτηρίσει «άνδρα που χτυπά τη σύζυγό του», σε ρεπορτάζ για την κακοποίηση που κατήγγειλε ότι υπέστη η Άμπερ Χερντ. Το δικαστήριο έκρινε ότι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ της Sun ήταν «ουσιαστικά αληθές».

Στη δήλωσή του ο Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση, επιβεβαιώνοντας ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση. «Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τη μάχη μου να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σχεδιάζω να κάνω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή μου και η καριέρα μου δεν θα καθοριστεί από τη συγκεκριμένη στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και δύο χρόνια αργότερα ενσάρκωσε ξανά τον χαρακτήρα του «Γκρίντεβαλντ» στο σίκουελ «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald». Επρόκειτο να παίξει τον ρόλο και στην τρίτη ταινία της σειράς.

Το πρότζεκτ είχε «παγώσει» τους προηγούμενους μήνες, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είχαν γυριστεί σκηνές με τη συμμετοχή του Τζόνι Ντεπ.

Η δεύτερη ταινία της σειράς, το 2018, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, καθώς απέφερε 564 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Πρόκειται για το μικρότερο ποσό για οποιαδήποτε ταινία που αφορά τον «κόσμο» του Χάρι Πότερ.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM