Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έβγαλε νέο βιντεοκλίπ και η Τζέσικα Μπίελ κάνει εμφάνιση -έκπληξη

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έβγαλε νέο βιντεοκλίπ και η Τζέσικα Μπίελ κάνει εμφάνιση -έκπληξη Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε πολλούς λόγους για να γιορτάζει αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη είχε γενέθλια κι έγινε 37 ετών, την Παρασκευή κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ μετά από απουσία πέντε χρόνων και το Σαββατοκύριακο θα εμφανιστεί στο Super Bowl.

Και μέσα σε όλα, το βράδυ της Πέμπτης, κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ που παρουσιάζει έναν ακόμη λόγο που έχει για να γιορτάζει- την αγάπη για την σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ. 


Στο βίντεο του «Man of the Woods», τραγουδά τους στίχους ενός πολύ ερωτικού τραγουδιού κοιτάζοντας απευθείας προς την κάμερα, που τον ακολουθεί και τον καταγράφει, υποτίθεται, από την οπτική γωνία της Τζέσικα Μπίελ. Κάποια στιγμή την πιάνει από το χέρι και την τραβά στο κέντρο μιας πίστας, οπότε αποκαλύπτεται και αρχίζουν να χορεύουν μαζί. 

«Πώς να εξηγήσω ποτέ τι έχω με σένα;/ Προσπαθώ να βρω τις λέξεις αλλά κρύβονται κι αυτή είναι η αλήθεια/ Κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ τι κάνουμε/ Είμαστε μόνο εγώ κι εσύ», είναι κάποιοι από τους στίχους που της λέει. 

Έχουν μαζί ένα γιο 2 ετών, στον οποίο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αρέσει πάρα πολύ να χορεύει. 

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Man of the Woods»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM