Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια»

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
EPA/NINA PROMMER
0

Ο Τζάρεντ Λέτο μπορεί να επέστρεψε σπίτι με βραβείο Όσκαρ το 2014, ωστόσο κάπου στην πορεία έχασε το χρυσό αγαλματίδιο. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι πολύ βέβαιος πού ακριβώς βρίσκεται το βραβείο, στη διάρκεια συνέντευξης στο The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας ταινίας του «The Little Things».

«Ανακάλυψα πως λείπει εδώ και τρία χρόνια», είπε ο 49χρονος ηθοποιός. «Δεν το ήξερα αυτό- δε νομίζω να ήθελε κάποιος να μου το πει», πρόσθεσε. 

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o και Jared Leto με τα βραβεία Όσκαρ τους, στην τελετή απονομής του 2014. EPA/PAUL BUCK

Ο frontman των Thirty Seconds to Mars, που κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», είπε πως είχε αλλάξει σπίτια στο Λος Άντζελες όταν το αγαλματίδιο «κάπως μαγικά απλώς εξαφανίστηκε». 

«Θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου, αλλά έψαξαν όλοι παντού», είπε. «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια όπου κι αν βρίσκεται. Δεν το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», παραδέχθηκε. 

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως όντως κάποιος το πήρε, ο Τζάρεντ Λέτο απάντησε: «Νομίζω πως υπάρχει καλή πιθανότητα, δεν είναι κάτι που πετάς κατά λάθος στα σκουπίδια». 

«Θυμάμαι τη νύχτα που το κέρδισα, το πέρασα από τόσο κόσμο. Είχε ταλαιπωρηθεί, γέμισε γρατζουνιές αλλά διασκέδαζαν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του. Είναι όμορφο να το μοιράζεσαι, κάποιος σίγουρα το φροντίζει», κατέληξε.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ