Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια»

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
EPA/NINA PROMMER
0

Ο Τζάρεντ Λέτο μπορεί να επέστρεψε σπίτι με βραβείο Όσκαρ το 2014, ωστόσο κάπου στην πορεία έχασε το χρυσό αγαλματίδιο. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι πολύ βέβαιος πού ακριβώς βρίσκεται το βραβείο, στη διάρκεια συνέντευξης στο The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας ταινίας του «The Little Things».

«Ανακάλυψα πως λείπει εδώ και τρία χρόνια», είπε ο 49χρονος ηθοποιός. «Δεν το ήξερα αυτό- δε νομίζω να ήθελε κάποιος να μου το πει», πρόσθεσε. 

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o και Jared Leto με τα βραβεία Όσκαρ τους, στην τελετή απονομής του 2014. EPA/PAUL BUCK

Ο frontman των Thirty Seconds to Mars, που κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», είπε πως είχε αλλάξει σπίτια στο Λος Άντζελες όταν το αγαλματίδιο «κάπως μαγικά απλώς εξαφανίστηκε». 

«Θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου, αλλά έψαξαν όλοι παντού», είπε. «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια όπου κι αν βρίσκεται. Δεν το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», παραδέχθηκε. 

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως όντως κάποιος το πήρε, ο Τζάρεντ Λέτο απάντησε: «Νομίζω πως υπάρχει καλή πιθανότητα, δεν είναι κάτι που πετάς κατά λάθος στα σκουπίδια». 

«Θυμάμαι τη νύχτα που το κέρδισα, το πέρασα από τόσο κόσμο. Είχε ταλαιπωρηθεί, γέμισε γρατζουνιές αλλά διασκέδαζαν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του. Είναι όμορφο να το μοιράζεσαι, κάποιος σίγουρα το φροντίζει», κατέληξε.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM