Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια»

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
EPA/NINA PROMMER
0

Ο Τζάρεντ Λέτο μπορεί να επέστρεψε σπίτι με βραβείο Όσκαρ το 2014, ωστόσο κάπου στην πορεία έχασε το χρυσό αγαλματίδιο. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι πολύ βέβαιος πού ακριβώς βρίσκεται το βραβείο, στη διάρκεια συνέντευξης στο The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας ταινίας του «The Little Things».

«Ανακάλυψα πως λείπει εδώ και τρία χρόνια», είπε ο 49χρονος ηθοποιός. «Δεν το ήξερα αυτό- δε νομίζω να ήθελε κάποιος να μου το πει», πρόσθεσε. 

Ο Τζάρεντ Λέτο έχασε το Όσκαρ του: «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια» Facebook Twitter
Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o και Jared Leto με τα βραβεία Όσκαρ τους, στην τελετή απονομής του 2014. EPA/PAUL BUCK

Ο frontman των Thirty Seconds to Mars, που κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», είπε πως είχε αλλάξει σπίτια στο Λος Άντζελες όταν το αγαλματίδιο «κάπως μαγικά απλώς εξαφανίστηκε». 

«Θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου, αλλά έψαξαν όλοι παντού», είπε. «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια όπου κι αν βρίσκεται. Δεν το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», παραδέχθηκε. 

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως όντως κάποιος το πήρε, ο Τζάρεντ Λέτο απάντησε: «Νομίζω πως υπάρχει καλή πιθανότητα, δεν είναι κάτι που πετάς κατά λάθος στα σκουπίδια». 

«Θυμάμαι τη νύχτα που το κέρδισα, το πέρασα από τόσο κόσμο. Είχε ταλαιπωρηθεί, γέμισε γρατζουνιές αλλά διασκέδαζαν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του. Είναι όμορφο να το μοιράζεσαι, κάποιος σίγουρα το φροντίζει», κατέληξε.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ