Η Chrissy Teigen βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα αυτή την εβδομάδα καθώς αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την μπλόκαρε στο Twitter. Η Teigen αναφέρει πως η κίνηση του δεν δεν την εξέπληξε και πως το περίμενε εδώ και καιρό.

 

Η 31χρονη, η οποία είναι σύζυγος του διάσημου μουσικού John Legend και φέτος είδε το όνομά της στη λίστα του ΤΙΜΕ με τους επιδραστικότερους διάσημους,  λέει ότι πάνε σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε να μιλάει  άσχημα για τον σημερινό πρόεδρο, εξηγώντας: «Του έχω πάει κόντρα από την εποχή του The Apprentice και δεν είναι κάτι που ξεκίνησα να κάνω κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του όπως πιστεύουν αρκετοί»

 

«Και δεν τον ακολουθώ, οπότε είμαι μια χαρά που με μπλόκαρε. Υπάρχει αυτό το κομμάτι μου που είναι τόσο χαρούμενο επειδή ο Τραμπ αναγκάστηκε να το κάνει αυτό -είναι απλώς αστείο», προσθέτει.

 

Η Teigen μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο ενός μηνύματος που την πληροφόρησε ότι ήταν αποκλεισμένη από την ανάγνωση των συχνών μηνυμάτων του Τραμπ μέσω του λογαριασμού @realDonaldTrump.

 

O Τραμπ νευρίασε τόσο με τη Chrissy Teigen που την μπλόκαρε στο Twitter

 

«Μετά από 9 χρόνια μίσους λέγοντάς του "lol κανείς δεν σε συμπαθεί" ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», αναφέρει.

 

Το τελευταίο tweet της Teigen για τον Tραμπ που ανέφερε πως κανείς δεν τον συμπαθεί ήταν σε απάντηση σε μια ανάρτηση του Τραμπ στις 23 Ιουλίου, όπου έγραφε: «Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι Ρεπουμπλικανοί, ακόμα και κάποιοι που στηρίχτηκαν στις πλάτες μου κάνουν πολύ λίγα για να προστατεύσουν τον Πρόεδρό τους».