Ο Ryan Gosling και η Eva Mendez παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendez παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο Facebook Twitter
0

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendez παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή με λίγους συγγενείς και φίλους, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Us Weekly, που σημειώνει ωστόσο πως ο γάμος τους δεν είναι πρόσφατος αλλά πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μες στην χρονιά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζει, "ο Gosling και η αγαπημένη του εδώ και πέντε χρόνια, Eva Mendes, παντρεύτηκαν μυστικά νωρίτερα φέτος παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων". Άλλη πηγή δε, σχολιάζει πως "ο Ryan και η Eva ένιωθαν ανέκαθεν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Είναι παθιασμένοι ο ένας με τον άλλο". 

Οι Gosling και Mendes γνωρίστηκαν το 2012 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Τhe Place Beyond the Pines". Το διάσημο ζευγάρι που έχει ήδη δύο παιδιά -την Esmeralda Amada που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και την Amada Lee που γεννήθηκε στον Απρίλιο του 2016- διατηρεί γενικά πολύ χαμηλό προφίλ αναφορικά με τη σχέση τους, για την οποία μιλούν σπάνια.

"Είναι μια χαρά. Είμαι πολύ τυχερός. Με κάνουν καλύτερο άνθρωπο" είχε δηλώσει λακωνικά ο Ryan Gosling πρόσφατα, όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι κάνει η σύζυγός του και τα παιδιά τους, μεταδίδει το Vanity Fair.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ