Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε - Ποια είναι η 35χρονη Iσπανίδα που έγινε σύζυγός του

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε - Ποια είναι η 35χρονη Iσπανίδα που έγινε σύζυγός του Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύντροφός του, Αλεχάντρα Σίλβα, φαίνεται πως τελικά παντρεύτηκαν και σχεδόν κανείς δεν το έμαθε εγκαίρως.

Ο 68 ετών σταρ του Χόλιγουντ και η 35 ετών σύντροφός του έκαναν πολιτικό γάμο νωρίτερα αυτό το μήνα σύμφωνα με το HELLO της Ισπανίας.

Ο Richard και η Alejandra σχεδιάζουν να έναν εορτασμό του γάμου τους με πάρτι για τις δύο οικογένειες στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη στις 6 Μαΐου.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε - Ποια είναι η 35χρονη Iσπανίδα που έγινε σύζυγός του Facebook Twitter

Η σύντροφος του χολιγουντιανού σταρ είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο γάμος τους έρχεται μετά από τρία χρόνια σχέσης ενώ ο Γκιρ είπε «Έχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα αποζητούσα». Το ζευγάρι φέρεται επίσης να δηλώνει πως σύντομα θα κάνει τη δική του οικογένεια.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον σταρ του Χόλιγουντ ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με το διάσημο μοντέλο Σίντι Κρόφορντ από το 1991 έως το 1995.Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε - Ποια είναι η 35χρονη Iσπανίδα που έγινε σύζυγός του Facebook Twitter

Όμως και η 35χρονη έχει ήδη κάνει ένα γάμο και έχει ένα γιο πέντε ετών.

Αρχικά είχαν σχέση από απόσταση μοιράζοντας το χρόνο τους ανάμεσα στην Αμερική και την  Ισπανία, τη χώρα καταγωγής της Αλεχάντρα, αλλά τώρα ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

Η Αλεχάντρα αποκάλυψε προηγουμένως ότι αυτή και ο ηθοποιός, ο οποίος είναι Βουδιστής, πιστεύουν ότι το κάρμα τους έφερε μαζί.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια και το φλερτ ξεκίνησε καταλήγοντας σε γάμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM
Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM