O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους Facebook Twitter
0

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όπως έκανε γνωστό το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους του ζευγαριού αναφέρεται πως «ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες για τα μηνύματα που έχουν πάρει από ανθρώπους από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλον τον κόσμο, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους.

Πήραν την απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια σχετικά με την άφιξη του μωρού. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσμένουν να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να γιορτάσουν σε στενό κύκλο ως μια καινούργια οικογένεια». 

Η ανακοίνωση φαίνεται πως επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που έλεγαν πως δεν θα κυκλοφορήσουν άμεσα φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού.

Το πρώτο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι θα είναι 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. 

Η απόφαση του ζευγαριού για αποφυγή της δημοσιότητας είναι αρκετά διαφορετική με αυτή που είχαν πάρει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη γέννηση των τριών δικών τους παιδιών.

Και στις τρεις περιπτώσεις είχαν εμφανιστεί μαζί με το μωρό μπροστά στις κάμερες, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του. 


Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που πρόκειται να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο τοκετός αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM
UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM