Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν

Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν Facebook Twitter
0

Ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν βρήκε τον νέο του Έλβις Πρίσλεϊ στο πρόσωπο του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ που θα πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο της νέας ταινίας για την ζωή του «Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ».

Η δραματική ταινία, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της, καλύπτει την ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ που από φτωχός τραγουδιστής εξελίχθηκε σε παγκόσμιο είδωλο, δοσμένη μέσα από την πολύπλοκη σχέση του για τουλάχιστον δυο δεκαετίες με τον μάνατζερ «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

➡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baz Luhrmann (@bazluhrmann) στις

Για τον ρόλο του Έλβις πέρασαν από κάστινγκ επίσης οι Άνσελ Έλγκορτ, Μάιλς Τέλερ και Χάρι Στάιλς, αλλά ήταν ο Όστιν Μπάτλερ που κέρδισε τελικά τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο νεαρός ηθοποιός εμφανίζεται στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, απέναντι στους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ πρωταγωνιστεί επίσης στο «The Dead Don't Die» μαζί με του Μπιλ Μάρεϊ και Άνταμ Ντράιβερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mān.ïn.thē.mïrrør

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

interview magazine | photography by Aldo Rossi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler) στις


«Γνώριζα πως δεν θα μπορούσα να κάνω αυτήν την ταινία αν δεν ήταν απολύτως σωστό το καστ. Ψάξαμε πολύ για έναν ηθοποιό που θα διαθέτει την μοναδική φυσικότητα της κίνησης αλλά και τις φωνητικές ικανότητες του τεράστιου αυτού σταρ, καθώς επίσης το πόσο ευάλωτος ήταν μέσα του ως καλλιτέχνης», σχολίασε ο Μπαζ Λούρμαν. «Είχα ακούσει για τον Όστιν Μπάτλερ από τον ρόλο του απέναντι στον Ντένζελ Ουάσιγκτον στο "The Iceman Cometh" του Μπρόντγουεϊ και αφού τον δοκίμασα σκηνικά και φωνητικά, συνειδητοποίησα πως είχα βρει κάποιον που ενσαρκώνει το πνεύμα μιας από τις θρυλικότερες μουσικές φιγούρες παγκοσμίως», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Ο Μπαζ Λούρμαν θα σκηνοθετήσει ένα έργο που έγραψε με τον Γκρεγκ Πιρς, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ Κάθριν Μάρτιν, συνεργάτη του στις ταινίας «The Great Gatsby» και «Moulin Rouge».

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Στο Palazzo Pisani Moretta, ο Ντρις βαν Νότεν εγκαινιάζει τη νέα του Fondazione με περισσότερα από 200 έργα μόδας, τέχνης, craft και design. Η έκθεση The Only True Protest Is Beauty δεν αντιμετωπίζει την ομορφιά ως φυγή από τον κόσμο, αλλά ως έναν τρόπο να μείνεις μέσα του χωρίς να παραδοθείς στην ασχήμια του.
THE LIFO TEAM
Οι Αυτοδίδακτοι: Από τον Θεόφιλο στις μέρες μας

Πολιτισμός / Από τον Θεόφιλο στη Niki de Saint Phalle: Μια έκθεση για τους αυτοδίδακτους της ζωγραφικής

Μια γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, όπου η ανάγκη για έκφραση υπερβαίνει τα όρια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αναδεικνύει την προσωπική διαδρομή μάθησης και δημιουργίας.
THE LIFO TEAM
Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το sequel

Πολιτισμός / Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το σίκουελ

Μετά το άνοιγμα των 217,4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, ο σκηνοθέτης του Michael, Αντουάν Φουκουά, μίλησε στο Deadline για τα επαναληπτικά γυρίσματα των 50 εκατ. δολαρίων, τις σκηνές γύρω από τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν και το υλικό που υπάρχει ήδη για μια πιθανή συνέχεια.
THE LIFO TEAM
Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακουγόντουσαν συνεχώς βογγητά, ο πόνος ήταν πολλαπλάσιος, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου»

Πολιτισμός / Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακούγονταν συνεχώς βογγητά, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου - Αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

Η σημαντική Ελληνίδα συγγραφέας σε μια σπάνια μαρτυρία στο Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περίοδο της Δικτατορίας και των βασανιστηρίων στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ
THE LIFO TEAM
Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Πολιτισμός / Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Ένας εντυπωσιακός κύκλος διονυσιακών τοιχογραφιών σε αίθουσα συμποσίων της Πομπηίας φωτίζει τη σχέση ανάμεσα στο κρασί, την έκσταση, τη μύηση και την κοινωνική ζωή της ρωμαϊκής πόλης.
THE LIFO TEAM
Το The Devil Wears Prada 2 κατηγορείται για στερεοτυπική απεικόνιση ασιατικού χαρακτήρα

Πολιτισμός / Το The Devil Wears Prada 2 κατηγορείται για στερεοτυπική απεικόνιση ασιατικού χαρακτήρα

Ένα clip 38 δευτερολέπτων που παρουσιάζει τη νέα βοηθό της Άντι Σακς, Jin Chao, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε Κίνα, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Χονγκ Κονγκ, με θεατές να κατηγορούν την ταινία ότι επιστρέφει σε παλιά στερεότυπα για Ασιάτες χαρακτήρες ως άχαρους, nerdy και υπερ-μορφωμένους.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Νταγκ Άλαν, ο θρυλικός κάμεραμαν των πολικών ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο

Πολιτισμός / Πέθανε ο Νταγκ Άλαν, ο θρυλικός κάμεραμαν των ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο

Ο Νταγκ Άλαν, ο Σκωτσέζος κάμεραμαν που γύρισε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες άγριας ζωής για τα ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Άτενμπορο, πέθανε στα 74 του ενώ έκανε πεζοπορία στο Νεπάλ. Είχε κινηματογραφήσει πιγκουίνους, πολικές αρκούδες, φώκιες και φάλαινες σε μερικά από τα πιο ακραία περιβάλλοντα του πλανήτη, κερδίζοντας οκτώ Emmy και πέντε BAFTA.
THE LIFO TEAM
Η Σίνθια Ερίβο θα γίνει Μίριαμ Μακέμπα σε μια ταινία για το Graceland και το απαρτχάιντ

Πολιτισμός / Η Σίνθια Ερίβο θα γίνει Μίριαμ Μακέμπα σε μια ταινία για το απαρτχάιντ

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το Graceland του Πολ Σάιμον έφερε τη μουσική της Νότιας Αφρικής σε παγκόσμιο κοινό, αλλά άνοιξε και μια μεγάλη σύγκρουση γύρω από το πολιτιστικό μποϊκοτάζ του απαρτχάιντ. Το The Road Home επιστρέφει σε εκείνη τη στιγμή, μέσα από τη Μακέμπα, τον Χιου Μασακέλα και μια μουσική που έγινε πεδίο αντίστασης.
THE LIFO TEAM
70 ημέρες στο Οβέρ: Εκεί που ο Βαν Γκογκ χάθηκε μέσα στα σιταροχώραφα

Πολιτισμός / 70 ημέρες στο Οβέρ: Εκεί που ο Βαν Γκογκ χάθηκε μέσα στα σιταροχώραφα

Στο Auvers-sur-Oise, το χωριό έξω από το Παρίσι όπου ο Βαν Γκογκ πέρασε τις τελευταίες 70 ημέρες της ζωής του, ανοίγουν δύο εκθέσεις αφιερωμένες στον ζωγράφο και στο τοπίο που τον σημάδεψε. Δεν είναι απλώς ακόμη ένας φόρος τιμής, αλλά ένας τρόπος να ξαναδιαβαστεί ο τόπος μέσα από το βλέμμα που τον έκανε αθάνατο.
THE LIFO TEAM
Γιατί όλοι τρέχουν ακόμα στα σκαλιά του Rocky;

Πολιτισμός / Γιατί όλοι τρέχουν ακόμα στα σκαλιά του Rocky;

Το αυθεντικό άγαλμα του Rocky μπαίνει για πρώτη φορά μέσα στο Philadelphia Museum of Art, το μουσείο που κάποτε δεν ήξερε αν το ήθελε. Με έργα των Κιθ Χάρινγκ, Άντι Γουόρχολ, Κάρα Γουόκερ και Κάρι Μέι Γουίμς, η έκθεση Rising Up εξετάζει πώς ένα κινηματογραφικό αντικείμενο έγινε λαϊκό μνημείο μιας πόλης.
THE LIFO TEAM