Ο Νταβίντ Μότα Σοάρες παραιτήθηκε από τα μπαλέτα Μπολσόι

Ο Ντέιβιντ Μότα Σοάρες παραιτήθηκε από τα μπαλέτα Μπολσόι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Νταβίντ Μότα Σοάρες, ο διάσημος Βραζιλιάνος χορευτής των μπαλέτων Μπολσόι ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτείται, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

«Με μεγάλη μου θλίψη αποχωρώ από το Θέατρο Μπολσόι, αφήνω τους δασκάλους, τους συναδέλφους, τους φίλους μου και τον τόπο που θεωρούσα σπίτι μου επί τόσα χρόνια», έγραψε ο 24χρονος χορευτής του κλασικού μπαλέτου στο Instagram.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που περνάει από το μυαλό και την καρδιά μου. Με βαθιά λύπη ανακοινώνω ότι άφησα το Θέατρο Μπολσόι, τους δασκάλους μου, τους συναδέλφους μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον τόπο που αποκαλούσα σπίτι μου για πολλά χρόνια.

»Δε θα ξεχάσω ποτέ τον καθένα από εσάς που με στήριξε, στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες και καλές στιγμές στη ζωή και την καριέρα μου.

»Αλλά δεν μπορώ να συμπεριφέρομαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα, απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά συμβαίνουν ξανά, νόμιζα ότι το είχαμε ξεπεράσει και μάθαμε από το παρελθόν.

»Έχω πολλούς φίλους με τις οικογένειές τους στην Ουκρανία και δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορούν να περνούν τώρα και να παλεύουν με όλη αυτή την κατάσταση.

»Η καρδιά μου είναι μαζί τους», έγραψε στο μήνυμά του αναρτώντας μία φωτογραφία του.

Ο Νταβίντ Μότα Σοάρες μεγάλωσε στο Κάμπο Φρίο και έγινε δεκτός στη θρυλική σχολή χορού των Μπαλσόι σε ηλικία 12 ετών.

Με πληροφορίες του AFP

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM