Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ, συγκεκριμένα το πέμπτο, αφιερωμένο στην αρραβωνιαστικιά του, Νίκολα Πελτζ. 

 

Ο 21χρονος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το καινούργιο τατουάζ του, ένα ερωτικό γράμμα από την Αμερικανίδα ηθοποιό, ανάμεσα τις ωμοπλάτες του και ακριβώς κάτι από το σχέδιο με τα μάτια της Νίκολα Πελτζ. 

 

Το τατουάζ γράφει : «Το παντοτινό αγόρι μου. Διάβαζε αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σε αγαπώ. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που συνάντησα ποτέ και ελπίζω να μην περάσω ούτε μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω πως είσαι τόσο καταπληκτικός. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί αν αναπνέεις αργά και έχεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπώ παντοτινά, η μελλοντική γυναικούλα σου». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham


Το ερωτικό γράμμα είναι το τελευταίο από μια σειρά τατουάζ του Μπρούκλιν Μπέκαμ για την 26χρονη αρραβωνιαστικιά του, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει επίσης τα μάτια της και το όνομά της στο λαιμό του, ένα ερωτικό ποίημα στο δεξί χέρι του και το όνομα της γιαγιάς της Νίκολα, που έχει πεθάνει. 

 

Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει ένα ακόμη τατουάζ αφιερωμένο στη Νίκολα, το οποίο αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram στα γενέθλιά της, σημειώνοντας «το καλύτερο δώρο». Ήταν το ποίημα στο δεξί χέρι του, που γράφει: «Η ζωή μου, η αγάπη μου, η αλήθεια μου, η ανάσα μου, ο λόγος μου, η ομορφιά μου, ο θησαυρός μου». 

 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό»

 

Ωστόσο, παρά τις ρομαντικές προθέσεις του Μπρούκλιν, αρκετοί φανς εμφανίστηκαν προβληματισμένοι με την όλη ιδέα των πολλών τατουάζ για τη Νίκολα, κάνοντας λόγο για «τεράστιο λάθος». «Θα το μετανιώσεις», «Καλή τύχη στην αφαίρεση όταν χωρίσετε», ήταν πολλά από τα μηνύματα, ενώ ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν το χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό και καθόλου ρομαντικό». 

 

Ο Μπρούκλιν έχει συνολικά 30 τατουάζ στο σώμα του, ανάμεσά τους μια φωτογραφική μηχανή, ένα τριαντάφυλλο αλλά και τη φράση «το αγόρι της μαμάς» στο στήθος του.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham