ΤΕΜΠΗ

Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια

Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ πήρε συνέντευξη από τον Άντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του ενώ μεγαλώνει.

Όταν ο Άντονι Χόπκινς τον ρώτησε αν κλαίει συχνά, ο 55χρονος ηθοποιός απάντησε: «Είμαι αρκετά διάσημος για το ό,τι δεν κλαίω. Έχω να κλάψω περίπου 20 χρόνια».

Ωστόσο πρόσθεσε πως μεγαλώνοντας, έχει διαπιστώσει πως επηρεάζεται ολοένα και περισσότερο συναισθηματικά από όσα συμβαίνουν γύρω του. «Πλέον βλέπω τον εαυτό μου, σε αυτή τη φάση, να συγκινούμαι πιο πολύ, να συγκινούμαι από τα παιδιά μου, τους φίλους μου, από ειδήσεις. Απλώς συγκινούμαι», είπε ο ίδιος.

Ο Μπραντ Πιτ σημείωσε στη συνέχεια πως θεωρεί ότι είναι καλό που επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Δεν ξέρω πού θα πάει, αλλά νομίζω πως είναι καλό σημάδι».

Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ πήρε συνέντευξη από τον Άντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview.

Μετά την παραδοχή του, ο Άντονι Χόπκινς έσπευσε να του πει πως με τον καιρό θα πρέπει να περιμένεις περισσότερες συγκινητικές στιγμές. Ο 81χρονος ηθοποιός, που αποκάλυψε πως ο ίδιος κλαίει με το παραμικρό, είπε χαρακτηριστικά: «Θα δεις μεγαλώνοντας ότι απλώς θες να κλαις. Δεν έχει καν να κάνει με θρήνο, έχει να κάνει με το μεγαλείο της ζωής». 

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Μπραντ Πιτ εξομολογήθηκε επίσης στον Άντονι Χόπκινς πως ακόμη «παλεύει» με «τις ευθύνες», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί. «Συνειδητοποιώ, ως πράξη συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος, πως πλέον εκτιμώ αυτά τα λοξοδρομήματα επειδή οδήγησαν σε λίγη σοφία, που οδήγησε σε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος, όμως η επόμενη κίνηση, αυτό που κάνεις μετά το λάθος, είναι εκείνο που ορίζει στην πραγματικότητα έναν άνθρωπο», κατέληξε ο Μπραντ Πιτ.

Πολιτισμός
0

ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM