Ο Μπραντ Πιτ απαγόρευσε σε ακροδεξιούς που θέλουν να κάνουν Straight Pride να χρησιμοποιούν φωτογραφίες του

Ο Μπραντ Πιτ απαγόρευσε σε ακροδεξιούς που θέλουν να κάνουν Straight Pride να χρησιμοποιούν φωτογραφίες του Facebook Twitter
3

Μια μικρή ομάδα ανδρών που συνδέεται με ακροδεξιές ομάδες ζητά άδεια για "Straight Pride March" στις ΗΠΑ, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Μπραντ Πιτ.

Τρεις άνδρες, οι οποίοι αποκαλούν την εκστρατεία «Super Happy Fun America», χρησιμοποίησαν τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ ως ανεπίσημη μασκότ για το «κίνημα», το οποίο λένε πως υποστηρίζει τους στρέιτ και τους περιγράφει ως καταπιεσμένη πλειοψηφία.

Η αυθαίρετη πρωτοβουλία τους να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ κινητοποίησε τον ηθοποιό ο οποίος έβαλε τη νομική του ομάδα να λάβει τα μέτρα απαγόρευσης. Οι δικηγόροι ζήτησαν επισήμως από την ομάδα να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομά του και την φωτογραφία του.

Ανάμεσα στους τρεις άνδρες που σκοπεύουν να διοργανώσουν την εκδήλωση στη Βοστώνη στις 31 Αυγούστου, είναι και Mark Sahady, ο οποίος έχει δεσμούς με ομάδα η οποία έχει χαρακτηριστεί από το FBI ως δεξιά εξτρεμιστική. Οι άνδρες δεν έχουν ακόμη λάβει άδεια για να κάνουν την παρέλασή τους.

Αυτό που χλευάζεται ακόμη περισσότερο είναι το πώς η ομάδα αυτή ανακοίνωσε ότι μετά την απαγόρευση χρήσης του Μπραντ Πιτ ως μασκότ, επέλεξαν για τη θέση το ακροδεξιό τρολ Μάιλο Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος. O ίδιος ο Γιαννόπουλος μάλιστα εμφανίζεται να αποδέχτηκε τον τίτλο καθώς λέει πως ως ομοφυλόφιλος έχει δεχθεί διακρίσεις και θεωρεί πως πρέπει να στηρίζει κάθε ομάδα που καταπιέζεται.

Ο Μπραντ Πιτ απαγόρευσε σε ακροδεξιούς που θέλουν να κάνουν Straight Pride να χρησιμοποιούν φωτογραφίες του Facebook Twitter

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ