Ο Μπίλι Τζόελ ακυρώνει την περιοδεία του λόγω σοβαρής νευρολογικής διάγνωσης

Ο Μπίλι Τζόελ ακυρώνει την περιοδεία του λόγω σοβαρής νευρολογικής διάγνωσης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Αμερικανός τραγουδοποιός και πιανίστας Μπίλι Τζόελ ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του, έπειτα από τη διάγνωση με υδροκεφαλία φυσιολογικής πίεσης ενηλίκων – μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 76χρονος καλλιτέχνης έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπεία και του έχει συστηθεί να απέχει από τις ζωντανές εμφανίσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της υγείας του.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που απογοητεύω το κοινό μας και σας ευχαριστώ για την κατανόηση», δήλωσε ο ίδιος, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κατάσταση του επιδεινώθηκε από τις πρόσφατες συναυλίες, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει προβλήματα στην ακοή, την όραση και την ισορροπία – συμπτώματα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης διαταραχής, η οποία πλήττει κυρίως άτομα άνω των 65 ετών και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί με κατάλληλη θεραπεία.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία του, με σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, αλλά είχε ήδη μετατεθεί για τον Ιούλιο λόγω «ιατρικού ζητήματος» που τότε δεν είχε διευκρινιστεί.

Με πληροφορίες ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM