Ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρέθηκε στην πασαρέλα ως μοντέλο της Gucci

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρέθηκε στην πασαρέλα ως μοντέλο της Gucci Facebook Twitter
Πηγή: Getty Images.
0

Ο Μακόλει Κάλκιν που έγινε πασίγνωστος από τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» συχνά αποφεύγει εδώ και αρκετά πλέον χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, την Τρίτη σε μια ανατρεπτική εμφάνιση έγινε μοντέλο της Gucci περπατώντας στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade. 

Ο ηθοποιός ήταν αρκετά άνετος στην πασαρέλα, φορώντας ένα φαρδύ καμηλό παντελόνι, ένα χαβανέζικο πουκάμισο και ένα γυαλιστερό φλοράλ μπόμπερ τζάκετ.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρέθηκε στην πασαρέλα ως μοντέλο της Gucci Facebook Twitter
To fashion show της Gucci - Πηγή: Getty Images.

Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν επίσης και άλλες διασημότητες όπως οι ηθοποιοί Τζάρετ Λέτο και Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, αλλά και η τραγουδίστρια Φίμπι Μπρίτζερς. 

Στο σόου κυριαρχούσαν τα λαμπερά prints της δεκαετίας του 1970, τα έντονα ραμμένα ανδρικά ρούχα καθώς και έντονα φορέματα καλυμμένα με φτερά και βολάν.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ