O Μάικ Θαλασσίτης άφησε μηνύματα στην οικογένειά του πριν αυτοκτονήσει

O Μάικ Θαλασσίτης άφησε μηνύματα στην οικογένειά του πριν αυτοκτονήσει Facebook Twitter
0

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αφήσει ένα ημερολόγιο με μηνύματα προς την οικογένειά του, πριν αυτοκτονήσει τον περασμένο Μάρτιο στη Μεγάλη Βρετανία

Ο κυπριακής καταγωγής πρώην ποδοσφαιριστής, είχε βρεθεί απαγχονισμένος στις 16 Μαρτίου, σε πάρκο του Έντμοντον, στο βόρειο Λονδίνο. Είχε γίνει ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island (σ.σ Το Νησί της Αγάπης) και ο θάνατός του προκάλεσε σάλο. Εκτός από την τρίτη σεζόν του ριάλιτι Love Island, το καλοκαίρι του 2017, συμμετείχε και στο Celebs Go Dating.

Όπως μεταδίδει το BBC, την Τετάρτη οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο ιατροδικαστής Άντριου Γουόκερ είπε πως ο Θαλασσίτης είχε αφήσει μηνύματα «στα οποία εξέφραζε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του». Στον απόηχο της είδησης, η επίσης διαγωνιζόμενη στο Love Island, Μοντάνα Μπράου, δήλωσε ότι ο 26χρονος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση για μήνες πριν τον θάνατό του. 

Το πτώμα του Θαλασσίτη βρήκε ένας δρομέας στο Church Street Recreation κοντά στο σπίτι του στην οδό Haselbury. Σύμφωνα με την αστυνομικό Έμα Κλόζον που συμμετείχε στις έρευνες, το σημειωματάριο που βρέθηκε ήταν ένας συνδυασμός ημερολογίου, γραμμάτων και θετικών σκέψεων. «Στο πίσω μέρος του ημερολογίου ήταν μία σειρά από μηνυμάτων για την οικογένειά του» είπε η ίδια. 

O Μάικ Θαλασσίτης άφησε μηνύματα στην οικογένειά του πριν αυτοκτονήσει Facebook Twitter

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως την ώρα του θανάτου υπήρχαν ίχνη κοκαΐνης, αιθανόλης, αντικαταθλιπτικών και παρακεταμόλης στον οργανισμό του Θαλασσίτη. Μετά την ακρόαση στο δικαστήριο, ο ατζέντης και μάνατζέρ του, Ντέιβ Ρέιβ είπε πως «Ο Μάικ ήταν ένας υπέροχος γιος και αδερφός, και θα λείψει πολύ».

Οι παραγωγοί του ριάλιτι, έφτιαξαν ένα κλιπ - φόρο τιμής που έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, την περασμένη Δευτέρα. Κάτω από μία φωτογραφία του έγραψαν «Στην μνήμη του αγαπημένου Μάικ Θαλασσίτη, 1993-2019». Στον απόηχο της απώλειας, διαβεβαίωσαν πως το μέλλον θα προσφέρουν μεγαλύτερη υποστήριξη προς τους διαγωνιζόμενους. 

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ένας ιατροδικαστής από το Τάινσαϊντ εξέδωσε προειδοποίηση για την ανάμειξη αλκοόλ με κοκαΐνη, μετά τον θάνατο μιας άλλης παίκτριας του Love Island, της Σόφι Γκράντον, που είχε επίσης καταναλώσει και τις δύο ουσίες. Ο ιατροδικαστής παρέπεμπε και σε μία αμερικανική έρευνα που καταδείκνυε ότι κάποιος που συνδυάζει αυτές ουσίες, είναι 16 πιθανότερο να αυτοκτονήσει. 

Με πληροφορίες από BBC

O Μάικ Θαλασσίτης άφησε μηνύματα στην οικογένειά του πριν αυτοκτονήσει Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM