O Λάγκερφελντ εξόργισε εκατοντάδες τηλεθεατές μιλώντας για το Ολοκαύτωμα, την Μέρκελ και την ελληνική κρίση

O Λάγκερφελντ εξόργισε εκατοντάδες τηλεθεατές μιλώντας για το Ολοκαύτωμα, την Μέρκελ και την ελληνική κρίση Facebook Twitter
1

Οργή και έντονες αντιδράσεις πυροδότησε ο Καρλ Λάγκερφελντ με τις δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα σε μια προσπάθεια να επιτεθεί στην Άνγκελα Μέρκελ, την οποία κατηγόρησε ευθέως για την στάση της στο μεταναστευτικό και τα «ανοιχτά σύνορα». 

Ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας, μιλώντας στην εκπομπή Salut les terriens! στο γαλλικό κανάλι C8, κατηγόρησε την Γερμανίδα καγκελάριο ότι επέτρεψε να έρθουν στην Γερμανία υπερβολικά πολλοί μουσουλμάνοι, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε από την ελληνική κρίση.

«Ακόμη και αν έχουν περάσει στο μεταξύ δεκαετίες, δεν γίνεται να σκοτώνει κανείς εκατομμύρια Εβραίους και μετά να δέχεται εκατομμύρια από τους εχθρούς τους, τη στιγμή μάλιστα που η Μέρκελ δεν είχε ανάγκη να υποδεχτεί περισσότερους πρόσφυγες. Προφανώς, όμως, ήθελε να βελτιώσει την εικόνα της "άσπλαχνης μητέρας" που δημιούργησε κατά την ελληνική κρίση», σχολίασε ο επικεφαλής του οίκου Chanel. 

Όπως αναφέρει η Bild, το γαλλικό ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχθηκε εκατοντάδες καταγγελίες για τη συνέντευξη και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίπληξη του παρουσιαστή της εκπομπής, Τιερί Αρντισόν.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM