Ο Κουέντιν Ταραντίνο μίλησε για το «Top Gun: Maverick»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μίλησε για το «Top Gun: Maverick» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images/Ideal Image
0

Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκωμίασε την ταινία «Top Gun: Maverick» τονίζοντας ότι προσφέρει «αληθινό κινηματογραφικό θέαμα».

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο σίκουελ της ταινίας «Top Gun» με τον Τομ Κρουζ συζητώντας στο podcast ReelBlend με τον Ρότζερ Άβαρι συνεργάτη του στο Pulp Fiction και εξέφρασε τον θαυμασμό με έμφαση.

«Λατρεύω το "Top Gun: Maverick"» είπε ο Ταραντίνο. «Νομίζω ότι ήταν φανταστικό. Το είδα στον κινηματογράφο. Η ταινία αυτή και το "West Side Story" του Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόσφεραν ένα αληθινό κινηματογραφικό θέαμα, το είδος που σχεδόν πίστευα ότι δεν θα έβλεπα πια. Ήταν φανταστικό» τόνισε.

Ο Ταραντίνο επισήμανε ακόμη ότι το «Top Gun: Maverick» αποτυπώνει πλήρως το πνεύμα του πρωτότυπου φιλμ του 1986 που σκηνοθέτησε ο Τόνι Σκοτ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων το 2012.

«Υπήρχε ακριβώς αυτή η υπέροχη, υπέροχη πτυχή γιατί αγαπώ τόσο τον κινηματογράφο του Τόνι Σκοτ και τον Τόνι τόσο πολύ που είναι τόσο κοντά σαν να βλέπαμε μια ακόμη ταινία του» τόνισε.

«Ο σκηνοθέτης του "Top Gun: Maverick" Τζόζεφ Κοσίνσκι έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο σεβασμός και η αγάπη στον Τόνι ήταν σε κάθε καρέ. Ήταν σχεδόν σε κάθε απόφαση. Ήταν συνειδητά εκεί, αλλά με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο που ήταν πραγματικά με σεβασμό. Και νομίζω ότι ήταν σε κάθε απόφαση που έπαιρνε ο Τομ Κρουζ για την ταινία» πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνo.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM