Top Gun: Ο Χάμιλτον ήθελε να παίξει και ο Κρουζ του πρότεινε ρόλο πιλότου, αλλά μετά «προσγειώθηκαν»

Top Gun: Ο Τομ Κρουζ πρόσφερε ρόλο πιλότου στον Λιούις Χάμιλτον αλλά εκείνος είπε «όχι» Facebook Twitter
O Λιούις Χάμιλτον παρακάλεσε, ο φίλος Τομ Κρουζ άκουσε, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για να συμπρωταγωνιστήσουν στο Top Gun - Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε πως με μεγάλη αγωνία και θλίψη αναγκάστηκε να απορρίψει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Τομ Κρουζ στο Top Gun: Maverick. 

Ο 37χρονος που έχει κάνει λογής cameo στο Χόλιγουντ, είτε με φυσική παρουσία όπως στο Zoolander 2 είτε δανείζοντας τη φωνή του, όπως στα Cars 2 και Cars 3, είναι θαυμαστής του Top Gun από μικρός. 

Και παρότι τον κέρδισε επαγγελματικά η άσφαλτος και όχι οι αιθέρες, ο Χάμιλτον αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στο να ζήσει το όνειρό του σαν πιλότος στη μεγάλη οθόνη. 

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, o Χάμιλτον είπε πως ικέτευσε τον φίλο του και πρωταγωνιστή Τομ Κρουζ να του δώσει ένα ρόλο στο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του '80. 

«Βασικά είμαι φίλος τού Τομ» είπε, προτού διευκρινίσει τίνος Τομ. 

«Είναι ένας από τους πιο ωραίους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ. Με κάλεσε στο σετ χρόνια πριν όταν έκανε το Edge of Tomorrow και στο πέρασμα του χρόνου χτίσαμε μια φιλία» ανέφερε ο 37χρονος. 

«Οπότε, όταν άκουσα πως έβγαινε δεύτερο Top Gun, σκέφτηκα 'ω θεέ μου, πρέπει να τον ρωτήσω'» πρόσθεσε. 

«Του είπα, 'δε με νοιάζει τι ρόλος θα είναι. Ας σκουπίζω κιόλας, ας είμαι ο καθαριστής στο παρασκήνιο» αποκάλυψε. 

Ο Κρουζ όχι μόνο φέρεται να δέχτηκε, αλλά είπε στον Χάμιλτον πως δε χρειαζόταν να συμβιβαστεί με το ρόλο του καθαριστή, αφού θα μπορούσε να υποδυθεί τον πιλότο μαχητικού

Ωστόσο, ο πιλότος της Mercedes λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού σύντομα διαπιστώθηκε πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνταν κατά την κορύφωση της σεζόν της F1. 

Ο Χάμιλτον επέμεινε πως δεν μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή τη θυσία για να παραστεί στα γυρίσματα καθώς, όπως είπε, είναι «τελειομανής». 

Κάπως έτσι, με μεγάλη απογοήτευση, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τον Κρουζ και τον σκηνοθέτη Τζόσεφ Κοζίνσκι για να απορρίψει το ρόλο σε αυτό που χαρακτήρισε «την πιο αγωνιώδη κλήση που είχα ποτέ». 

Μαζί με το ρόλο, ο Χάμιλτον φέρεται πως απέρριψε και μια παχυλή, αν όχι τεράστια, αμοιβή - χωρίς, ωστόσο, να έχει γνωστοποιηθεί το ύψος της. 

Σημειώνεται πως Top Gun: Maverick, ήδη στην 11η εβδομάδα προβολής του, «εκθρόνισε» τον Τιτανικό από την έβδομη θέση των εμπορικότερων ταινιών στις ΗΠΑ, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 662 εκατ. δολάρια. στην αμερικανική αγορά και τα 1,2 δισ. στην παγκόσμια. 

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επείγουσα έκκληση για δράση σε Γάζα και Δυτική Όχθη κάνουν εκατοντάδες πρώην διπλωμάτες της ΕΕ

Διεθνή / Επείγουσα έκκληση για δράση σε Γάζα και Δυτική Όχθη κάνουν εκατοντάδες πρώην διπλωμάτες της ΕΕ

Επιστολή 209 πρώην πρέσβεων και ανώτερων διπλωματών της ΕΕ καλεί σε άμεση δράση για τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη - Ζητούν κυρώσεις, περιορισμούς σε εμπόριο και έρευνα, αν η ΕΕ δεν αναλάβει συλλογική πρωτοβουλία
LIFO NEWSROOM
«Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος», λέει ο καγκελάριος Μερτς

Διεθνή / «Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος», λέει ο καγκελάριος Μερτς

«Η θέση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι σαφής σε ό,τι αφορά την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους. Δεν θα προσχωρήσουμε στην πρωτοβουλία αυτή» ξεκαθάρισε ο καγκελάριος
LIFO NEWSROOM
«Φοβάμαι να πάω στο σινεμά»: Ένα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλί στο «Lightyear» τρομοκράτησε τον Snoop Dogg

Διεθνή / «Φοβάμαι να πάω στο σινεμά»: Ένα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλί στο «Lightyear» τρομοκράτησε τον Snoop Dogg

Ο Αμερικανός ράπερ είπε ότι ένιωσε «φοβισμένος» όταν πήγε τον εγγονό του στον κινηματογράφο και χρειάστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το ομόφυλο ζευγάρι που εμφανίζεται στην ταινία
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Πέντε δημοσιογράφοι ανάμεσα στους νεκρούς αεροπορικών πληγμάτων του Ισραήλ εναντίον νοσοκομείου

Διεθνή / Γάζα: Πέντε δημοσιογράφοι ανάμεσα στους νεκρούς αεροπορικών πληγμάτων του Ισραήλ εναντίον νοσοκομείου

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναγνώρισαν ότι διεξήγαγαν πλήγμα «στην περιοχή του νοσοκομείου» Νάσερ και πρόσθεσαν ότι «στόχος δεν ήταν οι δημοσιογράφοι»
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να χρησιμοποιήσει πλουτόνιο του Ψυχρού Πολέμου σε πυρηνικούς αντιδραστήρες

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να χρησιμοποιήσει πλουτόνιο του Ψυχρού Πολέμου σε πυρηνικούς αντιδραστήρες

Η κυβέρνηση Τραμπ σκοπεύει να διαθέσει 20 τόνους πλουτονίου από αποσυναρμολογημένες πυρηνικές κεφαλές σε εταιρείες ενέργειας των ΗΠΑ για χρήση σε αντιδραστήρες, με κόστος μεταφοράς και επεξεργασίας να βαραίνει τη βιομηχανία
LIFO NEWSROOM