Το «Game of Thrones» δεν θα λείψει καθόλου, όπως φαίνεται, στον Κιτ Χάρινγκτον, που δήλωσε πως τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν τον έκαναν να «σιχαθεί» την σειρά. 

 

Ο 32χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουάριος/Φεβρουάριος του αυστραλιανού GQ και μέσα στο περιοδικό αποκαλύπτει πως έφτασε στα όριά του στη διάρκεια των γυρισμάτων της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» σε βαθμό που την «σιχάθηκε». 

 

«Η τελευταία σεζόν φάνηκε σαν να σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει. Όλοι μας ήμασταν ερείπια στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή λυπόμασταν που τελείωνε ή επειδή ήταν τόσο κουραστική», λέει στην συνέντευξή του ο ηθοποιός. 

 

«Ήμασταν εντελώς άυπνοι. Ήταν σαν να είχε σχεδιαστεί για να σε κάνει να σκεφτείς, "Εντάξει, βασικά το σιχάθηκα όλο αυτό". Θυμάμαι όλοι τριγυρίζουν πριν το τέλος και να λένε, "Αρκετά ως εδώ. Το λατρεύω, ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου, κάποια μέρα θα μου λείψει, αλλά τελείωσα"», προσθέτει. 

 

Μετά από μια δεκαετία στον ρόλο του Jon Snow, ο Κιτ Χάρινγκτον λέει πως ανυπομονεί πλέον για την μονοτονία της καθημερινότητας. 

 

«Νομίζω πως όσοι δεν δουλεύουν στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση δεν συνειδητοποιούν πώς μπορεί να σε αποσυντονίσει το να βρίσκεσαι όλη την ώρα μακριά από το σπίτι σου», σχολιάζει σε άλλο σημείο. «Η διαδικασία του να πηγαίνεις στην δουλειά, να περνάς μια μέρα με τους συναδέλφους σου, να επιστρέφεις πίσω στην οικογένειά σοτ, να μαγειρεύεις, να έχεις πράγματα στο ψυγείο... μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αυτό για το οποίο ανυπομονώ περισσότερο. Μετά από 9 χρόνια θα είμαι σπίτι μου. Σε ένα μέρος. Στάσιμος», προσθέτει. 

 

Ο Κιτ Χάρινγκτον λέει πως η τελευταία σεζόν του Game of Thrones τον έκανε να «σιχαθεί» τη σειρά
Ο Κιτ Χάρινγκτον με την Ρόουζ Λέσλι. «Ευχαριστώ την σειρά για όλα. Αλλά περισσότερο από όλα, την ευχαριστώ που με σύστησε στην Ρόουζ», είπε ο ηθοποιός.

 

Ο ηθοποιός λέει επίσης πως ανυπομονεί να περάσει χρόνο και με την σύζυγό του, την Ρόουζ Λέσλι, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς. 

 

«Πολύς κόσμος γνωρίζει το άλλου μισό στη δουλειά. Η δική μας δουλειά απλώς έτυχε να είναι αυτό θρυλικό τηλεοπτικό σόου. Μου ήρθε πρόσφατα και δεν έχω ιδέα αν θα γίνει, αλλά σκέψου εγώ και η Ρόουζ να κάνουμε παιδιά. Θα έχουν την δυνατότητα να δουν το πώς κατέληξαν μαζί οι γονείς τους από την αρχή. Κάτι που νομίζω πως είναι υπέροχο», σημειώνει ο Κιτ Χάρινγκτον. 

 

«Ευχαριστώ την σειρά για όλα. Αλλά περισσότερο από όλα, την ευχαριστώ που με σύστησε στην Ρόουζ», καταλήγει ο ηθοποιός.