Ο ηθοποιός Γ. Πυρπασόπουλος ταξίδεψε με μοτοσικλέτα 3.570 χιλιομέτρα

Ο ηθοποιός Γ. Πυρπασόπουλος ταξίδεψε με μοτοσικλέτα 3.570 χιλιομέτρα Facebook Twitter
1

Ο ηθοποιός Γ. Πυρπασόπουλος ταξίδεψε με μοτοσικλέτα 3.570 χιλιομέτρα Facebook Twitter


Ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, ολοκλήρωσε με επιτυχία το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης οδηγώντας Honda CRF1000L Africa Twin.

Το Nordkapp, το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο των φίλων της μοτοσυκλέτας, καθώς χιλιάδες το επισκέπτονται κάθε χρόνο από κάθε σημείο του κόσμου. Στην 1η αποστολή Adventure Roads της Honda συμμετείχε μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας με μεγάλη επιρροή - bloggers, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της βιομηχανίας. Το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.

Ο ίδιος μάλιστα, κάνοντας μια αναδρομή του ταξιδιού του, επισήμανε πως: «απ' όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο μένει μία χαρακτηριστική γεύση, μία απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σ' ένα τέλειο αντίγραφο. Όταν φτάνεις στο Nordkapp έχεις την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Έχεις προσδώσει στο σημείο σχεδόν μεταφυσικές ιδιότητες όλες αυτές τις μέρες, όσο ταξιδεύεις παράλληλα με τον Βόρειο Ατλαντικό για να το προσεγγίσεις. Εκείνη τη στιγμή όλα τα χιλιόμετρα που διένυσες μετουσιώνονται σε ένα χειροπιαστό πράγμα, αγγίζεις το μνημείο στην άκρη και νιώθεις τον δρόμο που διέσχισες για να φτάσεις εκεί. Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM
UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια