O χειρότερος εχθρός σου μπορεί να είναι ο αδελφός σου

O χειρότερος εχθρός σου μπορεί να είναι ο αδελφός σου Facebook Twitter
0

Aπό ότι φαίνεται η διάλυση των Oasis ήταν μόνο η αρχή στην κόντρα των δύο αδελφών αφού τώρα ο Λίαμ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Uncut αποκαλεί τον αδελφό του Νόελ κλέφτη των τραγουδιών του.Η κατηγορία που απηύθυνε με βαριές μάλιστα εκφράσεις ο Λίαμ προς το Νόελ είναι ότι στο νέο σόλο δίσκο του χρησιμοποίησε υλικό που είχαν δουλέψει οι δυό τους για τον δίσκο που ετοίμαζαν οι Oasis αλλά δεν βγήκε ποτέ λόγω  της διάλυσης του συγκροτήματος τον Αύγουστο.

Το τελειωτικό χτύπημα στην πορεία του συγκροτήματος ήρθε μετά από έναν άγριο καβγά των δύο αδελφών,λίγο πριν την εμφάνιση τους σε συναυλία στο Παρίσι. Αμέσως μετά ο Νόελ ανακοίωσε ότι εγκαταλείπει τους Oasis,επειδή δεν μπορέι να συνεργαστεί άλλο με τον αδελφό του.

Λίγο πριν τα "σπάσουν" οριστικά ο Νόελ Γκάλαχερ διαβεβαίωνε ότι οι Oasis ,δεν πρόκειται να διαλυθούν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ