Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παρουσιάσουν podcast για το Spotify

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παρουσιάσουν podcast για το Spotify Facebook Twitter
GETTY IMAGES
1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming Spotify.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας, το πριγκιπικό ζεύγος θα κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει εντός του Δεκεμβρίου. 

Η πολυετής συμφωνία προβλέπει ότι η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Audio, θα αναλάβει την παραγωγή ενός προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», αναδεικνύοντας «ποικίλες οπτικές και φωνές», όπως επισημαίνει το Spotify στην επίσημη ανακοίνωση. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί. 

«Αυτό που αγαπάμε στα podcast, είναι ότι μας θυμίζουν να παίρνουμε τον χρόνο μας και να ακούμε πραγματικά, να συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο χωρίς περισπασμούς», λένε ο Χάρι και η Μέγκαν στην δική τους ανακοίνωσή. «Με δεδομένες τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρξε ποτέ πριν πιο σημαντική στιγμή για να το κάνουμε αυτό, γιατί ακούμε ο ένας τον άλλον, ακούμε τις ιστορίες μας και αυτό μας υπενθυμίζει πόσο αλληλένδετοι είμαστε».

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και με την συνδρομητική υπηρεσία του Netflix, για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών. 

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Μέγκαν ανακοίνωσε πως επένδυσε στην start up Clevr Blends από την Καλιφόρνια που παρασκευάζει στιγμιαία latte από γάλα βρώμης. Η Μέγκαν παρουσιάστηκε ως «σύμβουλος» της εταιρείας με έδρα το Μοντεσίτο, όπου ζει μόνιμα η οικογένεια. 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας «αποχώρησης» από τα καθήκοντα των τίτλων τους και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν συμφωνήσει να μην δραστηριοποιηθούν σε επιχειρηματικά σχέδια που θα μπορούσαν να πλήξουν την εικόνα της βασιλικής οικογένειας. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM