Ο πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming Spotify.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας, το πριγκιπικό ζεύγος θα κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει εντός του Δεκεμβρίου. 

 

Η πολυετής συμφωνία προβλέπει ότι η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Audio, θα αναλάβει την παραγωγή ενός προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», αναδεικνύοντας «ποικίλες οπτικές και φωνές», όπως επισημαίνει το Spotify στην επίσημη ανακοίνωση. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί. 

 

«Αυτό που αγαπάμε στα podcast, είναι ότι μας θυμίζουν να παίρνουμε τον χρόνο μας και να ακούμε πραγματικά, να συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο χωρίς περισπασμούς», λένε ο Χάρι και η Μέγκαν στην δική τους ανακοίνωσή. «Με δεδομένες τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρξε ποτέ πριν πιο σημαντική στιγμή για να το κάνουμε αυτό, γιατί ακούμε ο ένας τον άλλον, ακούμε τις ιστορίες μας και αυτό μας υπενθυμίζει πόσο αλληλένδετοι είμαστε».

 

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και με την συνδρομητική υπηρεσία του Netflix, για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών. 

 

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Μέγκαν ανακοίνωσε πως επένδυσε στην start up Clevr Blends από την Καλιφόρνια που παρασκευάζει στιγμιαία latte από γάλα βρώμης. Η Μέγκαν παρουσιάστηκε ως «σύμβουλος» της εταιρείας με έδρα το Μοντεσίτο, όπου ζει μόνιμα η οικογένεια. 

 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας «αποχώρησης» από τα καθήκοντα των τίτλων τους και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν συμφωνήσει να μην δραστηριοποιηθούν σε επιχειρηματικά σχέδια που θα μπορούσαν να πλήξουν την εικόνα της βασιλικής οικογένειας. 

 

Με πληροφορίες από Guardian

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr