Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στο «Deadpool & Wolverine»

Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στο «Deadpool & Wolverine» Facebook Twitter
Γουέσλι Σνάιπς/ Φωτ.: EPA
0

Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στην ταινία «Deadpool & Wolverine». Επέστρεψε ως Blade 25 χρόνια και 340 ημέρες μετά την πρώτη του εμφάνιση το 1998, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Χιου Τζάκμαν για τη μεγαλύτερη διάρκεια καριέρας ως χαρακτήρας της Marvel. 

Επίσης, σημείωσε το μεγαλύτερο κενό μεταξύ εμφανίσεων χαρακτήρα στη Marvel, 19 χρόνια και 231 ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση στο «Blade: Trinity», καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άλφρεντ Μολίνα. Ο Σνάιπς δήλωσε πως αρχικά δίσταζε να επαναλάβει τον ρόλο του, αλλά αποδέχθηκε την πρόταση του Ράιαν Ρέινολντς μετά από 20 χρόνια.

«Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Σνάιπς στο ΕW.

«Νόμιζα ότι δεν είχε νόημα για μένα, αλλά όταν λαμβάνεις μια κλήση από τον Ράιαν Ρέινολντς απροσδόκητα μετά από 20 χρόνια, λες "εντάξει, πρέπει να δεχτώ αυτήν την κλήση" ανέφερε.

Στην τρίτη ταινία της σειράς Deadpool, που άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου, ο Ράιαν Ρέινολντς επιστρέφει ως Deadpool μαζί με τον γενειοφόρο μεταλλαγμένο Wolverine που ενσαρκώνει ο Χιου Τζάκμαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM