Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στο «Deadpool & Wolverine»

Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στο «Deadpool & Wolverine» Facebook Twitter
Γουέσλι Σνάιπς/ Φωτ.: EPA
0

Ο Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στην ταινία «Deadpool & Wolverine». Επέστρεψε ως Blade 25 χρόνια και 340 ημέρες μετά την πρώτη του εμφάνιση το 1998, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Χιου Τζάκμαν για τη μεγαλύτερη διάρκεια καριέρας ως χαρακτήρας της Marvel. 

Επίσης, σημείωσε το μεγαλύτερο κενό μεταξύ εμφανίσεων χαρακτήρα στη Marvel, 19 χρόνια και 231 ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση στο «Blade: Trinity», καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άλφρεντ Μολίνα. Ο Σνάιπς δήλωσε πως αρχικά δίσταζε να επαναλάβει τον ρόλο του, αλλά αποδέχθηκε την πρόταση του Ράιαν Ρέινολντς μετά από 20 χρόνια.

«Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Σνάιπς στο ΕW.

«Νόμιζα ότι δεν είχε νόημα για μένα, αλλά όταν λαμβάνεις μια κλήση από τον Ράιαν Ρέινολντς απροσδόκητα μετά από 20 χρόνια, λες "εντάξει, πρέπει να δεχτώ αυτήν την κλήση" ανέφερε.

Στην τρίτη ταινία της σειράς Deadpool, που άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου, ο Ράιαν Ρέινολντς επιστρέφει ως Deadpool μαζί με τον γενειοφόρο μεταλλαγμένο Wolverine που ενσαρκώνει ο Χιου Τζάκμαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ