Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον κατέπληξε τους τηλεθεατές με την ευφράδειά του και το πόσο σέξι είναι

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον κατέπληξε τους τηλεθεατές με την ευφράδειά του και το πόσο σέξι είναι Facebook Twitter
3

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, στην πρώτη του συνέντευξη σε βρετανικό κανάλι, συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή This Morning, κατέπληξε τους τηλεθεατές με την «ευφράδεια» που έχει στο λόγο αλλά και το πόσο «σέξι» είναι. Κάτι που φάνηκε από τα σχόλια στα social media, με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή, όπου χρήστες επεσήμαναν κυρίως τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του.

Ο μεγάλος γιος του Βασιλιά της Ποπ μίλησε για την φιλανθρωπική του οργάνωση Heal LA αλλά και το πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητά του μετά τον θάνατο του πατέρα του, πριν οκτώ χρόνια. Ο 20χρονος Πρινς, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, μίλησε επίσης για την επιθυμία του να έχει την ιδιωτική ζωή που και ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον είχε δηλώσει πως θέλει να έχουν τα τρία παιδιά του.

Ερωτηθείς γιατί ο Μάικλ Τζάκσον κάλυπτε το πρόσωπό του αλλά κι εκείνα των παιδιών του με μάσκες, ο Πρινς απάντησε: «Μου αρέσει η ιδιωτικότητα, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αποκαλύπτω μόνο αυτά που θέλω να αποκαλύψω. Γι' αυτό ασχολήθηκα με την παραγωγή. Είναι πίσω από τις κάμερες».

Η απάντηση του νεαρού Πρινς έκανε εντύπωση στους τηλεθεατές που άρχισαν να σχολιάζουν στα social media πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, την ευφυΐα του, το ότι είναι αξιαγάπητος και πολύ προσγειωμένος αλλά και το ότι έχει γίνει αρκετά σέξι. «Ουάου, ο Πριν μεγάλωσε κι έχει γίνει πολύ ευγενικός, συμπονετικός, έξυπνος και πραγματικά σέξι», «Ο Πρινς είναι αξιαγάπητος και πολύ προσγειωμένος», ήταν μερικά από τα πολλά σχόλια στο Twitter.


Η αδερφή του Πρινς, Πάρις, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της μαζί με Μάικλ Τζάκσον να της δίνει ένα φιλί, σχολιάζοντας πως δεν θα νιώσει ποτέ ξανά την αγάπη όπως την ένιωσε με τον πατέρα της. Το ποστ έκανε με αφορμή τα γενέθλια του Μάικλ Τζάκσον που ήταν πριν μερικές ημέρες.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Πολιτισμός / Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Η μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν που ανοίγει στις 12 Απριλίου στο MoMA δεν φέρνει απλώς ξανά στο προσκήνιο έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες του 20ού αιώνα. Φέρνει μαζί της και το παλιό ερώτημα που δεν σταμάτησε ποτέ να τον ακολουθεί: τι ακριβώς είναι τέχνη και ποιος το αποφασίζει;
THE LIFO TEAM
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς μετατρέπει μια φιάλη κρασιού σε περφόρμανς

Πολιτισμός / Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς μετατρέπει μια φιάλη κρασιού σε περφόρμανς

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν σχεδίασε απλώς τις συλλεκτικές φιάλες της σοδειάς 2023 της Ornellaia. Για τη μοναδική 9λιτρη φιάλη έδωσε μια οδηγία-έργο: να πιεις το κρασί αργά, με κλειστά μάτια, ακούγοντας το θέμα του Νίνο Ρότα από το La Dolce Vita.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ χρησιμοποιεί AI στο νέο ντοκιμαντέρ του για τον Τζον Λένον

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ χρησιμοποιεί AI στο νέο ντοκιμαντέρ του για τον Τζον Λένον

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στο νέο του ντοκιμαντέρ για τον Τζον Λένον και τη Γιόκο Όνο, κυρίως για να δημιουργήσει σουρεαλιστικές εικόνες εκεί όπου δεν υπάρχει οπτικό αρχειακό υλικό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι το Interstellar έγινε καλύτερη ταινία στα χέρια του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι το Interstellar έγινε καλύτερη ταινία στα χέρια του Κρίστοφερ Νόλαν

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ότι δούλεψε περίπου έναν χρόνο πάνω στο Interstellar πριν αποχωρήσει από το πρότζεκτ, το οποίο ανέλαβε στη συνέχεια ο Κρίστοφερ Νόλαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αφρίκα Μπαμπάατα, από τις πιο καθοριστικές και πιο αμφιλεγόμενες μορφές της πρώιμης hip-hop

Πολιτισμός / Πέθανε ο Άφρικα Μπαμπάατα, από τις πιο καθοριστικές και αμφιλεγόμενες μορφές της πρώιμης hip-hop

Ο DJ και παραγωγός από το Μπρονξ, που ταυτίστηκε με το Planet Rock, πέθανε στα 68 του από καρκίνο. Η υστεροφημία του, ωστόσο, είχε ήδη σκιαστεί από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
THE LIFO TEAM
Iδού το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2026- με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Πολιτισμός / Iδού το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2026, με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Η φετινή ανακοίνωση του 79ου Φεστιβάλ Καννών δείχνει σαφή στροφή προς το διεθνές σινεμά δημιουργών, με 21 ταινίες στο διαγωνιστικό και αισθητά μικρότερη παρουσία αμερικανικών στούντιο. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμη νέες ταινίες των Παβέλ Παβλικόφσκι, Ριουσούκε Χαμαγκούτσι, Κριστιάν Μουντζίου και Αϊρα Σακς.
THE LIFO TEAM
Ένα νέο βιβλίο για τον Άλμπερτ Σπέερ φωτίζει πώς χτίστηκε ο μύθος του «καλού ναζί»

Πολιτισμός / Ένα νέο βιβλίο για τον Άλμπερτ Σπέερ φωτίζει πώς χτίστηκε ο μύθος του «καλού ναζί»

Το You Are the Führer’s Unrequited Love του Ζαν-Νοέλ Ορενγκό επιστρέφει στην περίπτωση του Άλμπερτ Σπέερ για να δείξει πώς ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους του ναζιστικού καθεστώτος κατάφερε μετά τον πόλεμο να χτίσει την εικόνα του «μετανοημένου» ναζί
THE LIFO TEAM
Τι βλέπει ένας φωτογράφος όταν κοιτάζει τόσο κοντά την εξουσία;

Πολιτισμός / Τι βλέπει ένας φωτογράφος όταν κοιτάζει τόσο κοντά την εξουσία;

Με αφορμή το νέο του βιβλίο Index, ο Κρίστοφερ Άντερσον μιλά για τη δουλειά του από την Αϊτή και το Αφγανιστάν μέχρι τον Τραμπ και τον Τζέφρι Έπσταϊν, θυμίζοντας ότι η φωτογραφία δεν είναι μόνο θέμα πρόσβασης, αλλά και τρόπος να διαβάζεις τι κρύβεται πίσω από την εικόνα της ισχύος.
THE LIFO TEAM
Ο Walter Pfeiffer και η τέχνη του να πιάνεις την ομορφιά τη στιγμή που περνά

Πολιτισμός / Ο Walter Pfeiffer και η τέχνη του να πιάνεις την ομορφιά τη στιγμή που περνά

Η Pinacoteca Agnelli στο Τορίνο παρουσιάζει στις 30 Απριλίου το «Walter Pfeiffer: In Good Company», μια μεγάλη αναδρομή σε έναν από τους πιο τρυφερούς και ερωτικά φορτισμένους φωτογράφους της ευρωπαϊκής εικόνας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Πολιτισμός / Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Η έκθεση «Martin Wong: Popeye», που ανοίγει στις 18 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια από τις πιο παράξενες εμμονές του Αμερικανού ζωγράφου: τον Ποπάι όχι ως αθώα ποπ φιγούρα, αλλά ως σώμα, σύμβολο και queer φαντασίωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ