Ο γιος της Μία Φάροου αυτοκτόνησε - Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε πως αυτοπυροβολήθηκε

Ο γιος της Μία Φάροου αυτοκτόνησε - Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε πως αυτοπυροβολήθηκε Facebook Twitter
Η Μία Φάρου και ο Thaddeus σε μια εκδήλωση το 2000
0

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox News, οι αρχές του Κονέκτικατ ανακοίνωσαν πως o 27χρονος Thadeus, γιος της Μία Φάροου, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα μέσα στο όχημά του.

Ο Thaddeus Farrow βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Roxbury, το απόγευμα της Τετάρτης και άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα στο νοσοκομείο. Αρχικά είχε μεταδοθεί από κάποια μίντια πως ίσως είχε πέσει θύμα τροχαίου καθώς δεν υπήρχε πληροφόρηση για τον τραυματισμό του.

Το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε απόψε την αιτία του θανάτου μετά από αυτοψία, ενώ εκπρόσωποι της Φάροου δεν έχουν για την ώρα προβεί σε κάποια δήλωση.

Ο γιος της Μία Φάροου αυτοκτόνησε - Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε πως αυτοπυροβολήθηκε Facebook Twitter
Ο Thaddeus στο κέντρο της φωτογραφίας

Η ηθοποιός υιοθέτησε τον Thaddeus το 1994 από ένα ορφανοτροφείο στην Ινδία. Ο Thaddeus ήταν 12 ετών, είχε προσβληθεί από πολιομυελίτιδα και ήταν παραπληγικός.


Η Φάροου απέκτησε συνολικά 11 παιδιά στη ζωή της - τα επτά από υιοθεσίες. Ο Thaddeus είναι το τρίτο παιδί που χάνει.

"Ήταν τρομακτικό να με φέρει σε έναν κόσμο ανθρώπων με διαφορετικό χρώμα δέρματος των οποίων τη γλώσσα δεν κατανοούσα. Το γεγονός ότι ο καθένας με αγάπησε αμέσως ήταν μια νέα εμπειρία", είχε αναφέρει ο Thaddeus σε μια παλιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ