O Giorgio Armani δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας

O Giorgio Armani δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας Facebook Twitter
EPA
0

Ότι δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας είπε ο Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani που μίλησε σε δημοσιογράφους με αφορμή την παρουσίαση της κολεξιόν του οίκου του, τη Δευτέρα. 

«Επιδείξεις μόδας πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη από την Ταορμίνα ως την Κίνα, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι βλέπουν τα ρούχα; Γιατί να ξοδεύονται όλα αυτά τα χρήματα; Είστε εσείς που το θέλετε αυτό» είπε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και συντάκτες μόδας που βρέθηκαν στην έδρα του οίκου Giorgio Armani, στο Μιλάνο, σύμφωνα με το WWD.

«Δεν συμφωνώ με αυτή την τάση. Θέλω να δω τα ρούχα, όχι την τοποθεσία στην οποία παρουσιάζονται» υπογράμμισε.

«Ξοδεύονται χρήματα σε αεροπλάνα, ξενοδοχεία, λιμουζίνες» είπε ο Armani σε σαφή αναφορά στους Dolce & Gabbana και Prada ξεχνώντας ότι πήρε αρκετούς συντάκτες και VIPs μέχρι το Τόκιο τον περασμένο μήνα για την παρουσίαση της cruise συλλογής του, σχολιάζει δημοσίευμα του fashionetwork.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της εταιρείας που φέρει το όνομά του επέστρεψε στο αρχοντικό του 17ου αιώνα, Pallazo Orsini, στην έδρα του, στο κέντρο του Μιλάνο για να παρουσιάσει την ανδρική συλλογή Emporio Armani Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο «Οράματα και Όνειρα» (Visions and Dreams).

Στην πρώτη σειρά παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας κινηματογραφικοί αστέρες, όπως ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο Ρίτσαρντ Μάντεν από το «Game of Thrones» και ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι.

Ο σχεδιαστής ήταν σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ως βασικό στοιχείο της συλλογής 2020 που παρουσίασε ήταν το γιλέκο, σε συνδυασμό με μεταξωτά σακάκια με διπλή σειρά κουμπιών, ή φορεμένα χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο. Η συλλογή περιελάμβανε ακόμη και ρούχα σε ναυτικό στυλ με τζάκετ ιδανικά για εκδρομή με γιοτ.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο, με τον οποίο άνδρες ντύνονται το βράδυ. Λιγότερα παπιγιόν, όχι γραβάτες» ανέφερε ο Ιταλός σχεδιαστής, ο οποίος παρουσίασε λιτά, εκλεπτυσμένα ρούχα που καταφέρνουν να είναι σικάτα, αλλά και εξαιρετικά άνετα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / WWD

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM