O Giorgio Armani δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας

O Giorgio Armani δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας Facebook Twitter
EPA
0

Ότι δεν συμφωνεί με τις «περιπλανώμενες» επιδείξεις μόδας είπε ο Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani που μίλησε σε δημοσιογράφους με αφορμή την παρουσίαση της κολεξιόν του οίκου του, τη Δευτέρα. 

«Επιδείξεις μόδας πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη από την Ταορμίνα ως την Κίνα, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι βλέπουν τα ρούχα; Γιατί να ξοδεύονται όλα αυτά τα χρήματα; Είστε εσείς που το θέλετε αυτό» είπε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και συντάκτες μόδας που βρέθηκαν στην έδρα του οίκου Giorgio Armani, στο Μιλάνο, σύμφωνα με το WWD.

«Δεν συμφωνώ με αυτή την τάση. Θέλω να δω τα ρούχα, όχι την τοποθεσία στην οποία παρουσιάζονται» υπογράμμισε.

«Ξοδεύονται χρήματα σε αεροπλάνα, ξενοδοχεία, λιμουζίνες» είπε ο Armani σε σαφή αναφορά στους Dolce & Gabbana και Prada ξεχνώντας ότι πήρε αρκετούς συντάκτες και VIPs μέχρι το Τόκιο τον περασμένο μήνα για την παρουσίαση της cruise συλλογής του, σχολιάζει δημοσίευμα του fashionetwork.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της εταιρείας που φέρει το όνομά του επέστρεψε στο αρχοντικό του 17ου αιώνα, Pallazo Orsini, στην έδρα του, στο κέντρο του Μιλάνο για να παρουσιάσει την ανδρική συλλογή Emporio Armani Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο «Οράματα και Όνειρα» (Visions and Dreams).

Στην πρώτη σειρά παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας κινηματογραφικοί αστέρες, όπως ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο Ρίτσαρντ Μάντεν από το «Game of Thrones» και ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι.

Ο σχεδιαστής ήταν σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ως βασικό στοιχείο της συλλογής 2020 που παρουσίασε ήταν το γιλέκο, σε συνδυασμό με μεταξωτά σακάκια με διπλή σειρά κουμπιών, ή φορεμένα χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο. Η συλλογή περιελάμβανε ακόμη και ρούχα σε ναυτικό στυλ με τζάκετ ιδανικά για εκδρομή με γιοτ.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο, με τον οποίο άνδρες ντύνονται το βράδυ. Λιγότερα παπιγιόν, όχι γραβάτες» ανέφερε ο Ιταλός σχεδιαστής, ο οποίος παρουσίασε λιτά, εκλεπτυσμένα ρούχα που καταφέρνουν να είναι σικάτα, αλλά και εξαιρετικά άνετα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / WWD

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ