O George R.R. Martin σχολιάζει τη νίκη του Trump: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα»

O George R.R. Martin σχολιάζει τη νίκη του Trump: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα» Facebook Twitter
3

Ο George R.R. Martin είναι ένας ακόμη επώνυμος Αμερικανός που δηλώνει τρομερά απογοητευμένος από την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Ο συγγραφέας των βιβλίων όπου βασίστηκε το «Game of Thrones», μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, σχολίασε τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών με μία μικρή ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο.

«Δεν υπάρχουν στ' αλήθεια λέξεις για να περιγράψουν αυτό που νιώθω σήμερα το πρωί. Η Αμερική μίλησε. Ειλικρινά, πίστευα ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτό. Υποθέτω πως όχι.

Ο Τραμπ ήταν ο πιο ακατάλληλος υποψήφιος που προτάθηκε ποτέ από μεγάλο πολιτικό κόμμα για την προεδρία. Από τον Ιανουάριο και μετά, θα εξελιχθεί στο χειρότερο πρόεδρο της αμερικανικής ιστορίας και σε έναν από τους πιο ασταθείς παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και οι αποδεκατισμένοι Δημοκρατικοί, μειοψηφία στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, δεν έχουν τη δύναμη να τον εμποδίσουν.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τα προβλήματα μας θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα».

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM