Φωτιά τώρα στου Ρέντη

O George R.R. Martin σχολιάζει τη νίκη του Trump: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα»

O George R.R. Martin σχολιάζει τη νίκη του Trump: «Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα» Facebook Twitter
3

Ο George R.R. Martin είναι ένας ακόμη επώνυμος Αμερικανός που δηλώνει τρομερά απογοητευμένος από την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Ο συγγραφέας των βιβλίων όπου βασίστηκε το «Game of Thrones», μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, σχολίασε τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών με μία μικρή ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο.

«Δεν υπάρχουν στ' αλήθεια λέξεις για να περιγράψουν αυτό που νιώθω σήμερα το πρωί. Η Αμερική μίλησε. Ειλικρινά, πίστευα ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτό. Υποθέτω πως όχι.

Ο Τραμπ ήταν ο πιο ακατάλληλος υποψήφιος που προτάθηκε ποτέ από μεγάλο πολιτικό κόμμα για την προεδρία. Από τον Ιανουάριο και μετά, θα εξελιχθεί στο χειρότερο πρόεδρο της αμερικανικής ιστορίας και σε έναν από τους πιο ασταθείς παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και οι αποδεκατισμένοι Δημοκρατικοί, μειοψηφία στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, δεν έχουν τη δύναμη να τον εμποδίσουν.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τα προβλήματα μας θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα».

Πολιτισμός
3

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ