Ο Έλον Μασκ και η Grimes ονόμασαν το παιδί τους "X Æ A-12"

Ο Έλον Μασκ και η Grimes ονόμασαν το παιδί τους "X Æ A-12" Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ και η Grimes έγιναν για γονείς και αποκάλυψαν το πιθανότατα μοναδικό και κυριολεκτικά ανεπανάληπτο όνομα του γιου τους. 

Με μία ανάρτησή της στο Twitter η 32χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Έλον Μασκ αποφάσισαν να ονομάσουν τον νεογέννητο γιο τους "X Æ A-12", με αρκετούς να αναρωτιούνται αν όντως θα αποκαλούν το παιδί τους έτσι κάθε φορά που θα θέλουν να του απευθύνουν τον λόγο.

Η Grimes, κατά κόσμον Κλερ Μπουσέρ, εξήγησε το εκκεντρικό όνομα στους φανς της: «Χ είναι η άγνωστη μεταβλητή, Æ για το Ai στην γλώσσα των ελφ (αγάπη ή/και τεχνητή νοημσύνη) και "A-12" είναι ο πρόδρομος του SR-17 (του αγαπημένου μας αεροσκάφους). Όυτε όπλα, ούτε άμυνες, μόνο ταχύτητα. Σπουδαίο στην μάχη αλλά όχι βίαιο». 

Η Grimes πρόσθεσε ότι το Α στο όνομα του παιδιού επίσης συμβολίζει τον «Αρχάγγελο», το αγαπημένο της τραγούδι και το 12 συνδέεται με τον «Ποντικό» στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο (σύμφωνα με τον κινεζικό ημερολόγιο το 2020 είναι η χρονιά του Ποντικού». 

Ο "X Æ A-12" είναι το πρώτο παιδί της Grimes και ο έκτος γιος του 48χρονου Μασκ, που είχε αποκτήσει άλλα πέντε παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα, είχε πεθάνει σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων από Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, το 2002. 

Ο Μασκ ανέβασε φωτογραφίες από το νεογέννητο αγόρι στο Twitter και στο Instagram, ικανοποιώντας τα αιτήματα των φανς και «παίζοντας» με φίλτρα, προσθέτοντας εικονικά τατουάζ στο πρόσωπο του μωρού. 

Ο Έλον Μασκ και η Grimes ονόμασαν το παιδί τους "X Æ A-12" Facebook Twitter

Ο περιχαρής Μασκ είχε ανακοινώσει την γέννηση του παιδιού στο Twitter την Δευτέρα, όταν ένας ακόλουθός του ρώτησε αν υπήρχε κάποιο νεότερο από την εγκυμοσύνη της Grimes. «Λίγες ώρες έμειναν» απάντησε και τέσσερις ώρες αργότερα συμπλήρωσε «Η μαμά και το μωρό, όλοι καλά».

Στα δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι φροντίζει σε γενικές γραμμές να διατηρεί την ιδιωτικότητα του, αν και η Grimes είχε μιλήσει στο περιοδικό Rolling Stone για τον δεσμό τους, λέγοντας πως δεν έχει κατανοήσει πλήρως σε ποιο βαθμό η σχέση τους θα καθορίσει την εικόνα της, ειδικά στο κοινό που δεν έχει ακούσει την μουσική της. 

«Κανείς δεν με πιστεύει αλλά πραγματικά δεν καταλάβαινα που "έμπλεκα". Όχι ότι με ενοχλεί. Απλά δεν πίστευα ότι θα ήταν αυτό που είναι. Τα σκ*** που συνέβησαν με το αγόρι μου αυτή την χρονιά, επικάλυψαν την δουλειά ολόκληρης της ζωής μου». 

Για τον Μασκ είπε: «Είναι πολύ καλός για να με απωθεί από τις μαλ**** μου. Έμαθα να ελέγχω την διάθεσή μου». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM