Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke»

Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke» Facebook Twitter
2

Ο Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να είναι μόνο ένας ροκ σταρ, μπορεί να σώζει και μωρά και το έχει αποδείξει.

Ο τραγουδιστής με τις ελληνικές ρίζες, μιλώντας στο Radio X στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκανε για την ενότητα «Carpool Karaoke» της εκπομπής «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν.

Όπως είπε, μετά τα γυρίσματα σημειώθηκε ένα ενδιαφέρον γεγονός. «Είχαμε ολοκληρώσει τα χορευτικά και στη συνέχεια θα πηγαίναμε για να φάμε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Όταν τα πράγματα πήραν ανεπάντεχη τροπή. Μία γυναίκα βρήκε από το σπίτι της κρατώντας ένα παιδί φωνάζοντας: Το μωρό μου, το μωρό μου δεν μπορεί να αναπνεύσει», διηγήθηκε ο Κίντις.

«Τότε», όπως είπε ο τραγουδιστής, «τρέξαμε όλοι προς το μέρος και αυτή μου έδωσε το μωρό στην αγκαλιά μου. Το μωρό δεν ανέπνεε. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να του κάνω τεχνητή αναπνοή για να δω αν μπορώ να δώσω λίγο αέρα στο παιδί. Προσπάθησα να του ανοίξω το στόμα, αλλά δεν άνοιγε. Άρχισα να του τρίβω την κοιλιά, αμέσως έβγαλε νερό από το στόμα του και άνοιξε τα μάτια του. Στο μεταξύ ήρθε και το ασθενοφόρο και παρέδωσα το μωρό, στο οποίο είχε επανέλθει κανονικά η αναπνοή του».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Έλεος με την καραμέλα, και μάλιστα σε δευτερότιτλο, για την τάχα-μου ελληνική καταγωγή του Κίντις. Εκτός αν το συνδυάζουμε με την κάθοδο των πρώτων ελληνικών φύλων της προϊστορικής εποχής που λέγεται ότι κατέβηκαν από την περιοχή της Λιθουανίας!Έχει φτάσει και στ' αυτιά του Κίντις αυτή η φήμη και γινόμαστε ρεζίλι.
Χαιρομαι που δεν είμαι η μόνη που το βρίσκει αστείο. Στο Wikipedia λέει "His paternal grandfather's family emigrated from Lithuania in the early 1900s; the remainder of his ancestry includes Greek, English, French, Dutch, and Mohican" Προφανώς είναι click bite που πιάνει μάλιστα για να το βλέπουμε παντού.