Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke»

Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke» Facebook Twitter
2

Ο Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να είναι μόνο ένας ροκ σταρ, μπορεί να σώζει και μωρά και το έχει αποδείξει.

Ο τραγουδιστής με τις ελληνικές ρίζες, μιλώντας στο Radio X στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκανε για την ενότητα «Carpool Karaoke» της εκπομπής «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν.

Όπως είπε, μετά τα γυρίσματα σημειώθηκε ένα ενδιαφέρον γεγονός. «Είχαμε ολοκληρώσει τα χορευτικά και στη συνέχεια θα πηγαίναμε για να φάμε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Όταν τα πράγματα πήραν ανεπάντεχη τροπή. Μία γυναίκα βρήκε από το σπίτι της κρατώντας ένα παιδί φωνάζοντας: Το μωρό μου, το μωρό μου δεν μπορεί να αναπνεύσει», διηγήθηκε ο Κίντις.

«Τότε», όπως είπε ο τραγουδιστής, «τρέξαμε όλοι προς το μέρος και αυτή μου έδωσε το μωρό στην αγκαλιά μου. Το μωρό δεν ανέπνεε. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να του κάνω τεχνητή αναπνοή για να δω αν μπορώ να δώσω λίγο αέρα στο παιδί. Προσπάθησα να του ανοίξω το στόμα, αλλά δεν άνοιγε. Άρχισα να του τρίβω την κοιλιά, αμέσως έβγαλε νερό από το στόμα του και άνοιξε τα μάτια του. Στο μεταξύ ήρθε και το ασθενοφόρο και παρέδωσα το μωρό, στο οποίο είχε επανέλθει κανονικά η αναπνοή του».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Έλεος με την καραμέλα, και μάλιστα σε δευτερότιτλο, για την τάχα-μου ελληνική καταγωγή του Κίντις. Εκτός αν το συνδυάζουμε με την κάθοδο των πρώτων ελληνικών φύλων της προϊστορικής εποχής που λέγεται ότι κατέβηκαν από την περιοχή της Λιθουανίας!Έχει φτάσει και στ' αυτιά του Κίντις αυτή η φήμη και γινόμαστε ρεζίλι.
Χαιρομαι που δεν είμαι η μόνη που το βρίσκει αστείο. Στο Wikipedia λέει "His paternal grandfather's family emigrated from Lithuania in the early 1900s; the remainder of his ancestry includes Greek, English, French, Dutch, and Mohican" Προφανώς είναι click bite που πιάνει μάλιστα για να το βλέπουμε παντού.