Ντέιβιντ Λιντς: Δεν αποσύρομαι από τη σκηνοθεσία

Ντέιβιντ Λιντς: Δεν αποσύρομαι από τη σκηνοθεσία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Ντέιβιντ Λιντς διευκρίνισε ότι δεν αποσύρεται αφού προηγουμένως αποκάλυψε ότι είναι πολύ άρρωστος για να σκηνοθετεί ταινίες με φυσική παρουσία και ότι μπορεί να εργάζεται μόνο σε κινηματογραφικά έργα εξ αποστάσεως.

Ο δημιουργός του «Twin Peaks» είπε ότι έχει εμφύσημα που προκαλείται από το κάπνισμα και δεν μπορεί να βγαίνει από το σπίτι λόγω του κινδύνου της Covid-19.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Sight and Sound», ο Αμερικανός σκηνοθέτης και μουσικός είπε: «Έχω εμφύσημα από το κάπνισμα και έτσι είμαι κολλημένος στο σπίτι είτε μου αρέσει είτε όχι. Δεν μπορώ να βγω έξω. Και μπορώ να περπατήσω μόνο μια μικρή απόσταση επειδή μου τελειώνει το οξυγόνο».

«Λόγω της Covid-19 θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμα και από κρυολόγημα. Οπότε μάλλον θα σκηνοθετώ από το σπίτι μου… δεν θα μου άρεσε τόσο πολύ. Μου αρέσει να είμαι μεταξύ των πραγμάτων και να παίρνω ιδέες εκεί. Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω μια ταινία εξ αποστάσεως, αν προκύψει» ανέφερε, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.

Αφού τα σχόλιά του προκάλεσαν πολλά σχόλια από τους θαυμαστές του ο 78χρονος σκηνοθέτης σε νέα δήλωση του που αναρτήθηκε στο X διευκρίνισε ότι δεν θα σταματήσει να εργάζεται.

«Έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και πάνω από δύο χρόνια» έγραψε. «Πρόσφατα υποβλήθηκα σε πολλές εξετάσεις και τα καλά νέα είναι ότι είμαι σε εξαιρετική φόρμα εκτός από το εμφύσημα. Είμαι γεμάτος ευτυχία και δεν θα αποσυρθώ ποτέ. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι εκτιμώ πραγματικά την ανησυχία σας. Με αγάπη, Ντέιβιντ» έγραψε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM