Ντε Νίρο: O Tραμπ είναι wannabe γκάνγκστερ

Ντε Νίρο: O Tραμπ είναι wannabe γκάνγκστερ Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι γνωστός πολέμιος του Τραμπ και για ακόμη μια φορά επιτέθηκε στον αμερικανό πρόεδρο τον οποίο χαρακτήρισε «wannabe γκάνγκστερ».

Ο ηθοποιός έχει εμπλακεί σε μια μακρόχρονη διαμάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ, με αποκορύφωμα τη στιγμή που είπε  "fuck Trump" στα βραβεία Tony πέρυσι.

Ο Tραμπ απάντησε λέγοντας ότι ο Ντε Νίρο ήταν «ένα άτομο με χαμηλό IQ».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή Late Show την Παρασκευή, ο Ντε Νίρο είπε στον οικοδεσπότη ότι προσπάθησε να δώσει στον Τραμπ μια ευκαιρία. «Αυτό είπα αμέσως μετά την εκλογή του. Δώστε του μια ευκαιρία. Δίνω σε όλους αυτό το πλεονέκτημα. Αυτός ο τύπος έχει αποδείξει ότι είναι απόλυτος looser». 

Όταν ο Κόλμπερτ ρώτησε τον Ντε Νίρο γιατί το κοινό αγαπούσε τα φιλμ με ήρωες γκάνγκστερ, ο ηθοποιός απάντησε: «Τους αρέσει ο τύπος του ανθρώπου εκτός νόμου, απλά τώρα έχουμε έναν wannabe γκάνγκστερ στο Λευκό Οίκο».

Ο Ντε Νίρο είπε επίσης: «Ακόμη και οι γκάνγκστερ έχουν ηθική. Έχουν έναν κώδικα τιμής και όταν δίνουν το λόγο τους τον τηρούν. Αυτός ο τύπος, δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ