Νέο άλμπουμ για τον Όζι Όζμπορν - Η έκπληξη με τον Τζέισον Μόμοα στο βιντεοκλίπ

Νέο άλμπουμ για τον Όζι Όζμπορν - Η έκπληξη με τον Τζέισον Μόμοα στο βιντεοκλίπ Facebook Twitter
0

Μπορεί ο Όζι Όζμπορν να ακύρωσε συναυλίες λόγω των προβλημάτων υγείας του, αλλά κυκλοφόρησε κανονικά το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Ordinary Man».

Το πρώτο άλμπουμ του Όζι Όζμπορν εδώ και μια δεκαετία κυκλοφόρησε την Παρασκευή και ο ροκ σταρ έδωσε στους θαυμαστές του ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του με το επερχόμενο βίντεο για το κομμάτι «Scary Little Green Men», που περιλαμβάνεται στον δίσκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ireland, #OrdinaryMan is in stores now! Listen here: https://ozzy.lnk.to/OrdinaryMan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) στις


Μόνο που στο βίντεο δεν εμφανίζεται ο Όζι Όζμπορν, αλλά ο Τζέισον Μομόα, γνωστός λάτρης της μέταλ μουσικής.

Στο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε φαίνεται να περπατάει υποτίθεται ο διάσημος τραγουδιστής, φορώντας μια μακριά κάπα με κουκούλα και με ένα μπαστούνι στο χέρι.

Ωστόσο όταν φτάνει μπροστά στο μικρόφωνο, αποκαλύπτεται ο Τζέισον Μομόα που αρχίζει να τραγουδάει με τη φωνή του Όζι Όζμπορν.

Δείτε το teaser video:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM