Νέες αποκαλύψεις φέρνουν όλο και πιο κοντά τις αστυνομικές αρχές στο να βρουν το δολοφόνο του Tupac. 22 χρόνια μετά το θάνατό του. 

 

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996, ο Suge Knight και ο Tupac φεύγουν από αγώνα μποξ του Μάικ Τάισον με προορισμό το Club 662 στο Λας Βέγκας. 

 

Περίπου στις 11:15 το βράδυ, μια λευκή Κάντιλακ προσεγγίζει την BMW του Tupac και κάποιος ανοίγει πυρ εναντίον του. Παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, τελικά ο διάσημος ράπερ χάνει τη μάχη έξι μέρες μετά. 

 

22 χρόνια μετά και ο δολοφόνος ακόμα δεν έχει βρεθεί.

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ φαίνεται πως αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Σ' αυτό μιλάει ο ράπερ Keffe D, ο οποίος παραδέχεται πως ήταν μέσα στη λευκή Κάντιλακ όταν έγινε η επίθεση στον Tupac. 

 

«Είμαι ο μόνος ζωντανός που μπορεί να σας πει τι έγινε στη δολοφονία του Tupac» παραδέχεται στο ντοκιμαντέρ ο Keffe D. «Άνθρωποι με κυνηγούν 20 χρόνια, βγαίνω τώρα να μιλήσω γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι η αλήθεια». 

 

Ώρες πριν τους πυροβολισμούς, o Tupac είχε τσακωθεί με τον ανιψιό του Keffe D. Παρόλο που ήταν ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία δεν συνελήφθη ποτέ και πέθανε μετά από δύο χρόνια. 

 

Ο Keffe D παραδέχεται πως οι πυροβολισμοί ήρθαν από το πίσω κάθισμα της Κάντιλακ. Οι «κανόνες», όμως, δεν του επιτρέπουν να πει ποιος το έκανε. 

 

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις φαίνεται πως έχουν ενεργοποιήσει ξανά τις έρευνες της αστυνομίας του Λας Βέγκας. «Γνωρίζουμε για τις δηλώσεις που έχουν γίνει γύρω από τη δολοφονία του Tupac. Τους τελευταίους 4 μήνες επανεξετάζουμε την υπόθεση στο σύνολό της» καταλήγει εκπρόσωπος της αστυνομίας.