Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε Facebook Twitter
4

Είναι γιος δύο πολύ διάσημων, πλούσιων και επιτυχημένων γονιών, πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια της Burberry σε ηλικία μόλις 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο το δικό του φωτογραφικό βιβλίο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, πάρα πολλές θαυμάστριες- ενίοτε αρκετά ενοχλητικές. 

Ο νεαρός Μπέκαμ εξομολογήθηκε πως στη σχολή φωτογραφίας που φοιτά στη Νέα Υόρκη χρειάστηκε να ζητήσει σε μερικά κορίτσια να «ηρεμήσουν λίγο», επειδή είχαν αρχίσει να γίνονται φορτικές. «Μ' αρέσει ο κόσμος στη σχολή, αλλά υπάρχουν εκεί και κάποιες θαυμάστριες... Μερικές φορές, πρέπει να είμαι τύπου, "Θα είμαι μαζί σας για τέσσερα χρόνια, οπότε χαλαρώστε". Εντάξει, έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Το καταλαβαίνουν και το σέβονται, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη, οπότε έχουν πάθει σοκ, αλλά εντάξει», δήλωσε ο Μπρούκλιν. 

Όπως είπε, δεν του αρέσει να κάνει παρέα με celebrities, παρόλο που οι γονείς του είναι τόσο διάσημοι. «Δεν κάνω παρέα με όλους αυτούς τους διάσημους, ενοχλητικούς τύπους», είπε χαρακτηριστικά. 

Englishmen in New York @brooklynbeckham @victoriabeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Κι ενώ οι συμφοιτήτριές του προσπαθούν τα ξεπεράσουν το σοκ του να βλέπουν τον Μπρούκλιν να κυκλοφορεί δίπλα τους, ο 18χρονος φαίνεται πως τελικά έχει μάτια μόνο για την Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Την Κυριακή δημοσίευσε το λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου βλέπει τηλεόραση έχοντας ταυτόχρονα ακουμπήσει τα χέρια του πάνω σε δύο γυναικεία πόδια. Στην φωτογραφία έχει επισημάνει την Κλόι, με την οποία έχουν έντονο παρελθόν χωρισμών και επανασυνδέσεων. «Αυτές οι νύχτες είναι οι αγαπημένες μου. Μου λείπει το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα ο Μπρούκλιν με την Κλόι να σχολιάζει λίγο αργότερα το ποστ με emojis καρδούλες και λουλούδια.  

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM
Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Πολιτισμός / Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Το Valkhof Museum στο Ναϊμέχεν εντόπισε ένα σπάνιο φαλλικό αντικείμενο από οστό, πιθανότατα ρωμαϊκής εποχής, μέσα σε τεράστια συλλογή αρχαιολογικών ευρημάτων που παρέμενε σε αποθήκες. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν συχνά φαλλικά σύμβολα ως φυλαχτά γονιμότητας και προστασίας
THE LIFO TEAM