Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε Facebook Twitter
4

Είναι γιος δύο πολύ διάσημων, πλούσιων και επιτυχημένων γονιών, πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια της Burberry σε ηλικία μόλις 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο το δικό του φωτογραφικό βιβλίο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, πάρα πολλές θαυμάστριες- ενίοτε αρκετά ενοχλητικές. 

Ο νεαρός Μπέκαμ εξομολογήθηκε πως στη σχολή φωτογραφίας που φοιτά στη Νέα Υόρκη χρειάστηκε να ζητήσει σε μερικά κορίτσια να «ηρεμήσουν λίγο», επειδή είχαν αρχίσει να γίνονται φορτικές. «Μ' αρέσει ο κόσμος στη σχολή, αλλά υπάρχουν εκεί και κάποιες θαυμάστριες... Μερικές φορές, πρέπει να είμαι τύπου, "Θα είμαι μαζί σας για τέσσερα χρόνια, οπότε χαλαρώστε". Εντάξει, έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Το καταλαβαίνουν και το σέβονται, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη, οπότε έχουν πάθει σοκ, αλλά εντάξει», δήλωσε ο Μπρούκλιν. 

Όπως είπε, δεν του αρέσει να κάνει παρέα με celebrities, παρόλο που οι γονείς του είναι τόσο διάσημοι. «Δεν κάνω παρέα με όλους αυτούς τους διάσημους, ενοχλητικούς τύπους», είπε χαρακτηριστικά. 

Englishmen in New York @brooklynbeckham @victoriabeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Κι ενώ οι συμφοιτήτριές του προσπαθούν τα ξεπεράσουν το σοκ του να βλέπουν τον Μπρούκλιν να κυκλοφορεί δίπλα τους, ο 18χρονος φαίνεται πως τελικά έχει μάτια μόνο για την Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Την Κυριακή δημοσίευσε το λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου βλέπει τηλεόραση έχοντας ταυτόχρονα ακουμπήσει τα χέρια του πάνω σε δύο γυναικεία πόδια. Στην φωτογραφία έχει επισημάνει την Κλόι, με την οποία έχουν έντονο παρελθόν χωρισμών και επανασυνδέσεων. «Αυτές οι νύχτες είναι οι αγαπημένες μου. Μου λείπει το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα ο Μπρούκλιν με την Κλόι να σχολιάζει λίγο αργότερα το ποστ με emojis καρδούλες και λουλούδια.  

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Τι διαβάζουμε σήμερα / Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Με μια κοφτή και εξομολογητική συνέντευξή του στους Times του Λονδίνου σήμερα, ο ζωντανός θρύλος του μουσικού θεάτρου, που ζει ξανά μιαν έκρηξη δημιουργικότητας, αποκαλύπτει τον όχι και τόσο μυστικό του εθισμό με το ποτό.
THE LIFO TEAM
ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Πολιτισμός / Τα εμβληματικά πέτρινα πουλιά της Ζιμπάμπουε επέστρεψαν όλα στην πατρίδα τους

Έπειτα από 137 χρόνια εκτός συνόρων, το εμβληματικό «Πτηνό της Ζιμπάμπουε» επέστρεψε στη χώρα, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή επαναπατρισμού και κλείνοντας έναν κύκλο αποικιοκρατικής λεηλασίας που σημάδεψε την εθνική της ταυτότητα
THE LIFO TEAM
Τι αλλάζει όταν μια φωτογραφία για τη μητρότητα αφήνει τη μητέρα να μιλήσει;

Πολιτισμός / Τι αλλάζει όταν μια φωτογραφία για τη μητρότητα αφήνει τη μητέρα να μιλήσει;

Στο New Genesis, το νέο φωτογραφικό βιβλίο του Αμπντουλαμίντ Κίρχερ που κυκλοφορεί από τη Loose Joints, η νεαρή μητέρα Σιέρα Κις δεν μένει απλώς μπροστά στον φακό, αλλά μπαίνει μέσα στο ίδιο το έργο με τη δική της φωνή. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα σκληρό πορτρέτο για την αστεγία, την εξάρτηση και την κακοποίηση στο, αλλά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα photobooks της άνοιξης γύρω από το ποιος έχει τελικά το δικαίωμα να αφηγηθεί μια ζωή.
THE LIFO TEAM
Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ να βλέπουμε γυναίκες να πεθαίνουν;

Πολιτισμός / Μαρίνα Αμπράμοβιτς: πόσες φορές πρέπει να πεθάνει μια γυναίκα για να γίνει μύθος;

Στο Seven Deaths, τη νέα της εγκατάσταση στην Κοπεγχάγη, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς επιστρέφει στη Μαρία Κάλλας και σε επτά διάσημους θανάτους της όπερας. Μόνο που πίσω από την οπερατική μεγαλοπρέπεια κρύβεται ένα πιο άβολο ερώτημα: γιατί μας συγκινεί ακόμη τόσο πολύ η γυναικεία συντριβή;
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Σάι Τουόμπλι μοιάζει σε άλλους με ιδιοφυΐα και σε άλλους με μουτζούρα;

Πολιτισμός / Γιατί ο Σάι Τουόμπλι μοιάζει σε άλλους με ιδιοφυΐα και σε άλλους με μουτζούρα;

Η νέα έκθεση The Gift of Drawing: Cy Twombly στο Menil Drawing Institute του Χιούστον, που παρουσιάζεται έως τις 9 Αυγούστου, βασίζεται σε μια μεγάλη δωρεά 121 έργων από το Cy Twombly Foundation και δείχνει 27 από αυτά, πολλά για πρώτη φορά.
THE LIFO TEAM
Ο Μάικλ Τζάκσον επιστρέφει στο σινεμά, αλλά όχι ακριβώς ολόκληρος

Πολιτισμός / Επιστρέφει ο Μάικλ Τζάκσον στο σινεμά, αλλά ποιος Μάικλ επιστρέφει;

Η βιογραφική ταινία του Αντουάν Φουκουά για τον Μάικλ Τζάκσον, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Απριλίου ύστερα από πρεμιέρα στο Βερολίνο και μεγάλη προωθητική καμπάνια. Μαζί με το εμπορικό ενδιαφέρον, δυναμώνει και η συζήτηση για το αν πρόκειται για ένα πλήρες πορτρέτο του σταρ ή για μια προσεκτικά ελεγχόμενη εκδοχή της ζωής του.
THE LIFO TEAM
Μετά το Baby Reindeer, ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό Half Man

Πολιτισμός / Μετά το Baby Reindeer, ο Ρίτσαρντ Γκαντ βουτά πιο βαθιά στο σκοτάδι με το Half Man

Η νέα σειρά του δημιουργού του Baby Reindeer κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου στο HBO και στις 24 Απριλίου στο BBC iPlayer, με τον ίδιο και τον Τζέιμι Μπελ σε μια ιστορία αδελφικότητας, βίας και σεξουαλικής σύγχυσης.
THE LIFO TEAM
Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM