Μόνο άντρες επιτρέπονται στη συναυλία του Nelly στη Σαουδική Αραβία

Μόνο άντρες επιτρέπονται στη συναυλία του Nelly στη Σαουδική Αραβία Facebook Twitter
2

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία ο διάσημος ράπερ, Nelly Jeddah, για να πραγματοποιήσει συναυλία στη χώρα μόνο για ανδρικό κοινό.

Ωστόσο, η εν λόγω συναυλία δεν θα έχει καμία σχέση με τα σόου που κάνει συνήθως ο Νelly καθώς στην συντηρητική Σαουδική Αραβία πιθανότητα το κοινό δεν θα δει πολλά λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα για τους καλλιτέχνες που τραγουδούν για σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ο Nelly θα εμφανιστεί μαζί με τον αλγερινό τραγουδιστή Cheb Khaled, έναν πιο φιλικό στα ήθη της χώρας σόουμαν.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου και επί της ουσίας αποτελεί μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας για την χαλάρωση των περιορισμών στην ψυχαγωγία. Είναι ένα μικρό αλλά βασικό στοιχείο του 32χρονου φιλόδοξου εκσυγχρονιστή  πρίγκιπα Μωάμεθ Μπιν Σαλμάν.

Τα εισιτήρια πάντως για την συναυλία διατίθενται μόνο σε άντρες έναντι 120 δολαρίων. Ο Nelly θα είναι ο δεύτερος διάσημος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη Σαουδική Αραβία αυτή τη χρονιά μετά τον Toby Keith.

Ο Keith όπως έγινε γνωστό είχε λάβει σαφείς οδηγίες για το ποια τραγούδια θα παίξει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τις ίδιες οδηγίες θα λάβει και ο Nelly.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Για να το παίζουν θιγμένοι οι δήθεν προοδευτικοί. Ταυτόχρονα, όποιος δεν θέλει ανεξέλεγκτη μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη είναι Ναζί και φασίστας.