ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Facebook Twitter
0

Η Κάρλα Μπρούνι, η Μάριον Κοτιγιάρ, ο Όουεν Ουίλσον και η Κάθι Μπέιτς θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γούντι Άλεν, η ταινία με τίτλο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» πρόκειται να γυριστεί στη γαλλική πρωτεύουσα.«Είναι μια ρομαντική κομεντί για μια οικογένεια που φτάνει στο Παρίσι για δουλειές. Περνά διάφορες ταλαιπωρίες και μπελάδες, αλλά το σενάριο θα είναι τελικά ένας ύμνος στην αγάπη», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γούντι Άλεν. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Γούντι Άλεν ανακοινώνει τους πρωταγωνιστές του, τον τίτλο της ταινίας και την ιστορία της.

ΜΚ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM