Μέλανι Παναγιώτου: Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ - Βρέθηκε νεκρή την τρίτη επέτειο από το δικό του θάνατο

Μέλανι Παναγιώτου: Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ - Βρέθηκε νεκρή την τρίτη επέτειο από το δικό του θάνατο Facebook Twitter
0

Νεκρή ανήμερα των Χριστουγέννων και ακριβώς στην τρίτη επέτειο θανάτου του αδερφού της, Τζορτζ Μάικλ, βρέθηκε η αδελφή του Melanie Panayiotou.

Η Μέλανι Παναγιώτου, 55 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Χάμπστεντ του βορειοδυτικού Λονδίνου από τη μεγαλύτερη αδελφή της, Yioda ενώ τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

Εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε το συμβάν στα βρετανικά μέσα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Μέλανι έφυγε από κοντά μας τόσο τραγικά και αιφνίδια. Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας, σ'αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή. Δεν υπάρχουν περαιτέρω σχόλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο John Reid.

«Η Αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών στις 19.35 της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, μετά την αναφορά για τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας, ηλικίας γύρω στα 50. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Αναμένεται έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I absolutely just love the way she looks at him. They're having fun and she's so proud of her little brother. I miss him so much and I bet she does too. Rest in peace my love. #restinpeace #georgemichael #andrewridgely #wham #love #melaniepanayiotou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S. Panayiotou ❤ (@yoghurtsgottabefunky) στις


Η Παναγιώτου είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον διάσημο αδελφό της τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε Yog. Μόλις τον Νοέμβριο, μιλώντας στην εφημερίδα Big Issue για το φιλμ Last Christmas - τη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλαρκ που ενέπνευσε το ομώνυμο, διάσημο κομμάτι  του μικρού αδερφού της - έλεγε: «Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ ιδέα αυτού του φιλμ. Είμαι σίγουρη πως θα χαίρεται βλέποντας το εκπληκτικά φωτεινό χαμόγελο της Εμίλια (Κλαρκ), κάτι που οι δύο τους μοιράζονται».

 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο No.1 Magazine, περιέγραφε τον αδελφό της ως «ασυνήθιστο νέο. Ποτέ δεν ενδιαφερόταν για τα πράγματα που ενδιαφέρονταν οι περισσότεροι άνδρες, όπως ποδόσφαιρο ή αυτοκίνητα. Δεν ήταν εσωστρεφής και θα έλεγα ούτε ντροπαλός, όπως κάποιοι άνθρωποι πίστευαν για εκείνον. Ήξερε απολύτως από πολύ μικρή ηλικία τι ακριβώς ήθελε να κάνει». Παραδεχόταν δε, πως εκείνη και ο Τζορτζ έμοιαζαν πολύ στην ειλικρίνεια και το χιούμορ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών. Στην καριέρα του, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM