«Luther: The Fallen Sun»: Ο Ίντρις Έλμπα επιστρέφει ως ντετέκτιβ Τζον Λούθερ

Luther: The Fallen Sun: Ο Ίντρις Έλπμα επιστρέφει ως ντετέκτιβ Τζον Λούθερ Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Ο Ίντρις Έλμπα επιστρέφει ως ντετέκτιβ Τζον Λούθερ, στην κινηματογραφική συνέχεια της σειράς του BBC που θα προβάλλει το Netflix, «Luther: The Fallen Sun».

Η ταινία, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ξεκινά με την πόλη του Λονδίνου να είναι ανάστατη από έναν κατά συρροή δολοφόνο, ενώ τον Λούθορ βρίσκεται στη φυλακή.

Δραπετεύει με σκοπό να λύσει την υπόθεση.

Η σειρά του BBC διήρκεσε πέντε σεζόν, μεταξύ 2010 και 2019, και χάρισε στον Έλμπα δύο Χρυσές Σφαίρες.

Την ταινία του Netflix σκηνοθετεί ο Jamie Payne ενώ επιστρέφει και ο Dermot Crowley ως Martin Schenk. Στο καστ πρωταγωνιστούν ακόμα οι Cynthia Erivo και Andy Serkis.

Το Luther: The Fallen Sun θα βγει στους κινηματογράφους στις 24 Φεβρουαρίου και στο Netflix στις 10 Μαρτίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM