Ο αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι πέθανε σήμερα, έπειτα από επιπλοκές εξαιτίας σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο Λουκ Πέρι ήταν 52 ετών και νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα, όπως έγινε γνωστό από τον μάνατζέρ του.

 

Ο Πέρι, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1990 «Beverly Hills, 90210» πέθανε μετά από πέντε μέρες νοσηλεία.

 

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως «ο Λουκ Πέρι πέθανε περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του, τα παιδιά του Τζακ(21 ετών και Σόφι (18 ετών), την αρραβωνιαστικιά του Γουέντι Μπάουερ, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, την μητέρα του Αν Μπένετ, τον πατριό του Στιβ Μπένετ, τον αδελφό του Τομ, την αδελφή του Έιμι, αλλά και πολλούς φίλους».

 

Λουκ Πέρι: H επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας για το θάνατο του ηθοποιού μετά από εγκεφαλικό
Ο Λουκ Πέρι με την αρραβωνιαστικιά του

 

Η οικογένεια λέει πως εκτιμά όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε, την αγάπη και τις προσευχές απ' όλο τον κόσμο. «Για την ώρα ζητά ιδιωτικότητα καθώς πενθεί», ανέφερε ο ατζέντης τονίζοντας πως δεν αναμένονται άμεσα άλλες δηλώσεις.

 

Την περασμένη Πέμπτη η είδηση ότι ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς»  διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη, είχε προκαλέσει σοκ.

 

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ήταν συγκεχυμένες, καθώς είχε μεταδοθεί ότι ήταν σε τεχνητό κώμα σε κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα, λίγες ώρες πριν τον θάνατο του Πέρι, ο ατζέντης του είχε πει πως απλά είναι σε καταστολή και δεν έδωσε καμία παραπάνω πληροφορία.

 

Λουκ Πέρι: H επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας για το θάνατο του ηθοποιού μετά από εγκεφαλικό

 

Ο Λουκ Πέρι υποδύθηκε τον Ντίλαν Μακ Κέι στη σειρά Beverly Hills 90210 που στην Ελλάδα προβλήθηκε ως « Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» από το Mega.

 

Tραγική ειρωνεία είναι ότι ο Λουκ Πέρι υπέστη εγκεφαλικό λίγε ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η θρυλική σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων με όλο το αρχικό καστ, εκτός από τον Λουκ Πέρι και τη Σάνεν Ντίχερτι, την Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς.