Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση έγιναν γονείς για πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν σήμερα γονείς για πρώτη φορά. 

Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής γέννησε το απόγευμα της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική τομή, όπως μετέδωσε το fthis.gr. Η Βασιλική Μιλλούση γέννησε στο ΙΑΣΩ και είναι ακόμα στην ανάνηψη, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ενώ ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό από το μαιευτήριο.

Στις αρχές του μήνα, τόσο η μητέρα όσο και ο «χρυσός» μπαμπάς του νεογέννητου, είχαν ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram με πολύ χαρακτηριστικές λεζάντες για την αναμενόμενη γέννηση του μωρού τους. «Hello November❣❣Σε περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία....🙏🙏🙏 #november #babyloading #waitingforyou Ο @eleftherios_petrounias (δεν κρατιέται...)», έγραφε η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello November❣❣Σε περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία....🙏🙏🙏 #november #babyloading #waitingforyou Ο @eleftherios_petrounias (δεν κρατιέται...)😂🙊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις

«Καλό Μήνα σε όλους..Νομίζω για μένα θα είναι ο ομορφότερος της ζωής μου», έγραφε την 1η Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Instagram που πλέον είναι ο πανευτυχής μπαμπάς. «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο χρυσό μετάλλιο» είχε δηλώσει παλιότερα, δεσμευόμενος πως από εδώ και στο εξής «όλα τα μετάλλια θα αφιερώνονται στη μπέμπα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό Μήνα σε όλους..Νομίζω για μένα θα είναι ο ομορφότερος της ζωής μου ..Παρόλα αυτά πάλι στο γυμναστήριο μας βρίσκει ... #preparation #Petrounias #progame #dontcrackunderpresure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου 🤗 δεν είναι και άσχημα 🥰 #mrandmrs #myman @eleftherios_petrounias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις

 

«Όντως, διανύω μια περίοδο ηρεμίας αλλά και ιδιαίτερης προσαρμογής. Όλοι μου λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος μιας γυναίκας», δήλωνε στο περιοδικό People η Βασιλική Μιλλούση, λίγες ημέρες πριν γεννήσει. «Θα συμφωνήσω μέχρι ενός σημείου (...) Κατά τα άλλα, δεν θα σου έλεγα πως είναι μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος για μια γυναίκα. Στη δική μου περίπτωση, πέρασα αρκετά ζόρια, από την άποψη πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχα πολλές ναυτίες, εμετούς και ταλαιπωρήθηκα αρκετά».

Η Βασιλική Μιλλούση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον καρπό της σχέσης της με τον Λευτέρη Πετρούνια, τον οποίο παντρεύτηκε πριν τέσσερις μήνες: «Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, διότι δημιουργείται μια νέα ζωή. Ειδικά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού και είναι κάτι συναρπαστικό. Επιπλέον, όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε προσέχουν πολύ. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις στον δρόμο». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM