Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν Facebook Twitter
Lady Gaga και Τζο Μπάιντεν. (Twitter)
0

Η Lady Gaga πρόκειται να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο για την ορκωμοσία των Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις στις 20 Ιανουαρίου. 

Η αρμόδια επιτροπή επιβεβαίωσε στο Variety πως η Gaga θα ερμηνεύσει το «The Star Spangled Banner» για την τελετή, που συνήθως ξεκινά στις 11:30 (τοπική ώρα) στο δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο, κάτι που είχε κάνει ξανά με απόλυτη επιτυχία το 2016, στην πρεμιέρα του Super Bowl 50. 

 

Η Lady Gaga έχει επίσης παρελθόν με τον Τζο Μπάιντεν, αφού μετά την εκλογή του είχε δημοσιεύσει στο Twitter της ένα πανηγυρικό μήνυμα, έχοντας δηλώσει επίσης «Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν. Είναι καλός άνθρωπος», ενώ για τον Ντόναλντ Τραμπ είχε πει πως είναι «ένας άντρας που πιστεύει ότι η φήμη του τού δίνει το δικαίωμα να αρπάξει μια από τις κόρες ή τις αδερφές ή τις μητέρες ή τις συζύγους σας από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους».

Η Lady Gaga είχε εμφανιστεί στο βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, ενώ συνεργάστηκε μαζί του για την εκστρατεία να σταματήσουν οι σεξουαλικές επιθέσεις στους χώρους των πανεπιστημίων. Την ίδια στιγμή, η Τζένιφερ Λόπεζ, είχε δηλώσει από την αρχή τη στήριξή της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

 

Η τελετή θα περιλαμβάνει επίσης προσευχή από τον προσωπικό φίλο του Τζο Μπάιντεν πατέρα Λίο Ο'Ντόνοβαν, σύνδεση με τη Διεθνή Ένωση Πυροσβεστών (IAFF), και πολλά άλλα.

Αναμένεται να διαρκέσει 90 λεπτά, παρουσιαστής θα είναι ο Τομ Χανκς και θα μιλήσουν τόσο ο πρόεδρος Μπάιντεν όσο και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις.

Η μεγάλη παρέλαση θα αντικατασταθεί από συνδέσεις σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ όπου θα γίνονται εκδηλώσεις με αφορμή την ορκωμοσία, ενώ θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, όπου θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM
UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM