Kylie Minogue: Αύριο η συναυλία της στην Αθήνα με act από τη Loreen - Πληροφορίες για το κοινό

Kylie Minogue: Αύριο η συναυλία της στην Αθήνα με act από τη Loreen - Πληροφορίες για το κοινό Facebook Twitter
Η Kylie Minogue / Φωτ.: EPA
0

Αύριο, Παρασκευή 18 Ιουλίου, η Kylie Minogue θα δώσει μια από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού, στην Αθήνα.

Το Release Athens δημοσίευσε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό που θα προσέλθει στην Πλατεία Νερού για να απολαύσει το live της διεθνούς φήμης σταρ από την Αυστραλία, αλλά και της Loreen, που αναλαμβάνει το opening act.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση, οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 και 10 λεπτά μετά ο DJ Αντώνης Δημητριάδης «θα αναλάβει το warm-up». Στις 19:45 ανεβαίνει στη σκηνή η Loreen, η δύο φορές νικήτρια της Eurovision και στις 21:30 αναμένεται να ξεκινήσει το δικό της live η Kylie Minogue.

Kylie Minogue: Αύριο η συναυλία της στην Αθήνα με act από τη Loreen - Πληροφορίες για το κοινό Facebook Twitter

Με την κυκλοφορία του “Tension II”, τον περασμένο Οκτώβριο, η Kylie Minogue έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα που καταφέρνει να έχει τουλάχιστον ένα νο. 1 δίσκο στα UK charts σε κάθε δεκαετία, από τα 80s μέχρι σήμερα.

Από την teen pop του “I Should Be So Lucky” και τη διασκευή στο “The Loco-Motion”, στον πιο εναλλακτικό ήχο των 90s, συνεργάστηκε, μεταξύ πολλών άλλων, με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Pet Shop Boys, οι Manic Street Preachers και ο NickCave, κυκλοφορώντας αξεπέραστα τραγούδια όπως τα “Confide In Me” και “Where The Wild RosesGrow”, για να φτάσει στις αρχές του 21ου αιώνα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της με την κυκλοφορία του διαχρονικού single “Can’t Get You Out Of My Head”, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των charts σε περισσότερες από 40 χώρες, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στη σκηνή του Release θα ανέβει και η Loreen η Σουηδή τραγουδίστρια και μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες της Eurovision. Είναι η πρώτη γυναίκα που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό δύο φορές.

Η 1η νίκη ήταν στην Eurovision 2012 στο Μπακού, με το τραγούδι “Euphoria”, που έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Η 2η νίκη για τη Loreen ήρθε στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, με το "Tattoo”. Με αυτό το τραγούδι έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του διαγωνισμού, που κέρδισε δύο φορές τη Eurovision και η δεύτερη καλλιτέχνις γενικά.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ